Hocam dm?Ben 5 tane filan ürün aldim kulaklık işlemci filan en geç 13 günde geldi hepsi stabil 8 günde geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende 235 TL yeni hesapta daha ucuz
Kusura bakmayınVergisiz başlık biraz clickbait olmamış mı?
Trendyol,Hepsiburada,N11 gibi yerlerdede orjinal garantisi yok maalesef.Bu tür ürünleri 100 TL eksik diye aliexpress gibi sitelerden orjinal olup olmadığını bilmeden almanızı önermem. Orjinale yakın bir muadilde olabilir. Şimdi değil ama ileride olması gerekenden daha fazla problem yaratabilir.
Lenovo'nun da çakması olmaz. Çakma yapmaya değecek marka olması lazım.Bu tür ürünleri 100 TL eksik diye aliexpress gibi sitelerden orjinal olup olmadığını bilmeden almanızı önermem. Orjinale yakın bir muadilde olabilir. Şimdi değil ama ileride olması gerekenden daha fazla problem yaratabilir.
10Kaç günde gelir ?
hocam sahsen 100 tl fazla verip az once tredtoldan aldım, kurumsal fatura kesiyor adam. girisi olmayan bi urunu cıkartamaz. beyenmedim geri gonderriim, arızalandı garantiye yollarım. tum bunlar bi super artı degil, herseye ragmen bi giris faturası utdurabilirler vs ama 100 liraya tum bunları satın almak bence daha mantıklıTrendyol,Hepsiburada,N11 gibi yerlerdede orjinal garantisi yok maalesef.
Vergiyi saymadım+ bende 239 TL fiyat displayliyor. Yine avantajlı yarı fiyatına alınıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
4.8 rating geri dönüşü var. mağaza 5mden fazla takip edene sahip. Öyledir diye umuyorum.
Ben hepsıburada dan aldım 2 ay önce falan 270₺ ye beğendim iyi fiyatına göre.Çakma olmasin bu
Sipariş kapalı hatası veriyor neden ?Alıntıyı görüntüle
Lenovo GM2 Pro Bluetooth 5.3 kulaklık spor kulaklık kablosuz kulak içi oyun düÅük gecikme çift modlu müzik kulaklıklar yeni - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
ÜCRETSİZ GÖNDERİM