Neler Yeni

Lenovo IdeaPad 5 Temizliği

madReqqx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Demirci
Merhaba https://www.akakce.com/laptop-noteb...cs-14-full-hd-notebook-fiyati,1240918077.html laptopum bu ve ben bu laptopu alalı 2 sene oldu hiç içini açmadım da temizlemedim de. Garantisi de artık bittiği için açmaya karar verdim ama açmaya çalışırken arka kapak tam ortasından kastırıyor ve açılmıyor. Korkudan çok da zorlayamıyorum internette benim modelimin videosu da yok ama her videoda vidaları söktükten sonra kapak tak diye açılıyor anlamadım her sorun beni mi bulur bir bende olmuyor? Bu laptopu daha önce temizlemiş/açmış olan varsa yardım edebilir mi?

xxsay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
mert
ilk defa açıyosan zorlamadan açamazsın ztn
arka tarafında hava çıkışlarının orada daha gevşek olan bir yer varsa oradan daha rahat açabilirsin

madReqqx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk defa açıyosan zorlamadan açamazsın ztn
arka tarafında hava çıkışlarının orada daha gevşek olan bir yer varsa oradan daha rahat açabilirsin
Her yeri gevşek zaten ama nerden açmaya çalışsam her zaman ortadaki kısım gelmiyor zorlamaya korkuyorum ama sorun olmaz zorlasam sanırsam başka türlü açılmaz çünkü

madReqqx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her yeri gevşek zaten ama nerden açmaya çalışsam her zaman ortadaki kısım gelmiyor zorlamaya korkuyorum ama sorun olmaz zorlasam sanırsam başka türlü açılmaz çünkü
Açtım ama pil hangisi bulamadım temizlemeden önce pili sökeyim dedim de yardımcı olur musunuz?
IMG-20230705-WA0007.jpg

Top Bottom