lenovo ıdeapad alınır mı

bilgisayar donanım özelliği olarak konuşmuyuyorum öncelikle

ideapad serisinde ben hava girişi gördüm fakat hava çıkışı göremedim, görmeme gerek yok eminim ki o bilgisayar bizim fırın gibidir ,bende hp victus kullanan biri olarak tavsiye ederim güzel pc donanım olarak da arkadaşın attığı hp victus iyi

ideapad serisinde ben hava girişi gördüm fakat hava çıkışı göremedim, görmeme gerek yok eminim ki o bilgisayar bizim fırın gibidir ,bende hp victus kullanan biri olarak tavsiye ederim güzel pc donanım olarak da arkadaşın attığı hp victus iyi
Bende omen kullanıyorum ama victrus lar da 8gb ramli geliyor alacak kişiye bunu anlatamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciler arasında dişe değer fark varmı ?

Bende var hocam lenovo ideapad. Hava çıkışı sağ tarafta usblerin arkasinda ve ekranla klavye arasındaki boşlukta var. Soğutma konusunda sıkıntı yaşamadım şuana kadar

Bende omen kullanıyorum ama victrus lar da 8gb ramli geliyor alacak kişiye bunu anlatamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciler arasında dişe değer fark varmı ?

Hocam ben yanlış bakmışım 11400h daha iyi onu alabilirsiniz. İdeapadların soğutmasında da bir problem yok tam yükte ortalama 80 derecede çalışıyorlar laptoplar için iyi bir değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,750
Üyeler
190,093
Son üye
ertugrulcaglar249
Geri