- Bütçe
- 18000
Arkadaşlar son olarak bunda karar kıldım daha iyi bir öneriniz yoksa bunu alacağım.
Ekran biraz soluk gösteriyor o sorun değilse bunuda alabilirsiniz.https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qgxey-001-p-HBCV00002EFBNU
Böyle bir şey de buldum şimdi buna ne dersiniz bu 95w tdp lenovo 85w tdp, ram yükseltmesi için ddr5 lerin ucuzlamasını bekleyeceğim.
Aldim bozuk çıktı fabrikasyon hataliymis cok fazla çıkıyormuş böyleArkadaşlar son olarak bunda karar kıldım daha iyi bir öneriniz yoksa bunu alacağım.
O zaman acer'a yöneliyorum böyle bir problem varsa.Aldim bozuk çıktı fabrikasyon hataliymis cok fazla çıkıyormuş böyle
Asus bu konuda daha saglam ben lenovog3ü iade edip geçtim asusun sogutmada cok iyi oyunlarda 65 derece oluyor turboda lenovo 80e dayaniyorduO zaman acer'a yöneliyorum böyle bir problem varsa.
Asus bu konuda daha saglam ben lenovog3ü iade edip geçtim asusun sogutmada cok iyi oyunlarda 65 derece oluyor turboda lenovo 80e dayaniyordu
Ekran çöktü 3 hafya sonra be pcden dit dit ses geliyorduAsus bütçemi aşıyor 80 çok değilmiş. Bozuk derken ne olmuştu
Asus rog de iyidir en son 18k idi bakabilirsin onadaAsus bütçemi aşıyor 80 çok değilmiş. Bozuk derken ne olmuştu
Adaptörü servise gidip değiştirdikten sonra iyi oluyormuş hocam.Arkadaşlar son olarak bunda karar kıldım daha iyi bir öneriniz yoksa bunu alacağım.