Lenovo Ideapad Gaming 3 Alınır Mı?

Oyun için hocam
Bende laptop kullanıyordum. Masaüstüne geçtim ve performans anlamında direk 2 ye katladı. Bu nedenle eğer bu paralara çıkabiliyorsan en iyisinden sitem alıp keyfini çıkartmanı öneririm. Bu arada bu laptop bu para etmez. Pahalı biraz.

Bende laptop kullanıyordum. Masaüstüne geçtim ve performans anlamında direk 2 ye katladı. Bu nedenle eğer bu paralara çıkabiliyorsan en iyisinden sitem alıp keyfini çıkartmanı öneririm. Bu arada bu laptop bu para etmez. Pahalı biraz.
Masaüstü bilgisayarım var hocam zaten de laptopa da ihtiyacım var.

Masaüstü istese zaten belirtebilir diye düşünüyorum. Ayrıca şu an dolar kuru yükseldiği için fiyatların bu şekilde olması normal, çoğu laptop bu fiyatlarda araştırmanızı öneririm.

Ben de bu laptopu almayı düşünüyorum bence güzel fakat adaptör sorunu olduğu söyleniyor, onu da servisten değiştirebiliyorsunuz.

Bu bütçeye alınabilecek cihaz, servisten çözülür adaptör zor değil.

laptop daha rahat uzan yatağa oyununu oyna pc başında belim kopuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,075
Üyeler
192,607
Son üye
yenirocky
Geri