Lenovo IdeaPad Gaming 3 SSD önerisi

Rvnl

80+
Reaksiyon skoru
341
Lenovo Ideapad Gaming 3 15IMH05 laptop'uma 2.disk olarak oyun vs. depolamak için SSD arıyorum. HDD takılabiliyorsa o da olabilir. Bütçe 1,5K. 1 TB olursa çok iyi olur. Olmazsa bütçeyi biraz daha arttırabilirim.

Lenovo Ideapad Gaming 3 15IMH05 laptop'uma 2.disk olarak oyun vs. depolamak için SSD arıyorum. HDD takılabiliyorsa o da olabilir. Bütçe 1,5K.
Kanka ssd takarsan hdd takmıyorsun hdd takarsanda ssd takmıyorsun isyediğin özellikler 2280 olan bir ssd
@Ckribrahim dostum buraya yardım lazım :)

Anlayamadım tam olarak. Bende şu an 500 GB bir SSD var yine SSD takmam lazım HDD takamıyorum öyle mi?
Kanka takabiliyorsun 2.5 inçlik sata şeklinde ama hdd takarsan ssd takamıyorsun ikisininde yuvası üst üste çünkü

Kanka takabiliyorsun 2.5 inçlik sata şeklinde ama hdd takarsan ssd takamıyorsun ikisininde yuvası üst üste çünkü
Bana biri HDD takamazsin ek alet alman lazım demişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki uygun bir SSD önerin var mı?

Evet doğru demiş ek bağlantı kablosu alman lazım kanka arkadaşın doğru demiş
Kanka ben bunu almıştım ama fiyatı 300 tl artmış
Bütçen en fazla 1.5 k mı ?

Kanka bunu alabilirsin 2200 ama gayet güzel bir ssd az önce forumda gördüm güzel indirim yemiş tabi bütçene görede bakabilirim

Lenovo Ideapad Gaming 3 15IMH05 laptop'uma 2.disk olarak oyun vs. depolamak için SSD arıyorum. HDD takılabiliyorsa o da olabilir. Bütçe 1,5K. 1 TB olursa çok iyi olur. Olmazsa bütçeyi biraz daha arttırabilirim.
ssd girişleri 500gb destekliyor yazıyordu hocam. Ben de riske atmak istemedim boşa para vermemek için 500gb alıp taktım

pny cs3030 500gb 2280 ssd alıp taktım sorunsuz çalışıyor tavsiye ederim

QmPj2NnR_20220809_201107.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,139
Üyeler
189,397
Son üye
dAycicek
Geri