Kanka ssd takarsan hdd takmıyorsun hdd takarsanda ssd takmıyorsun isyediğin özellikler 2280 olan bir ssdLenovo Ideapad Gaming 3 15IMH05 laptop'uma 2.disk olarak oyun vs. depolamak için SSD arıyorum. HDD takılabiliyorsa o da olabilir. Bütçe 1,5K.
Anlayamadım tam olarak. Bende şu an 500 GB bir SSD var yine SSD takmam lazım HDD takamıyorum öyle mi?Kanka ssd takarsan hdd takmıyorsun hdd takarsanda ssd takmıyorsun isyediğin özellikler 2280 olan bir ssd
@Ckribrahim dostum buraya yardım lazım![]()
Kanka takabiliyorsun 2.5 inçlik sata şeklinde ama hdd takarsan ssd takamıyorsun ikisininde yuvası üst üste çünküAnlayamadım tam olarak. Bende şu an 500 GB bir SSD var yine SSD takmam lazım HDD takamıyorum öyle mi?
Bana biri HDD takamazsin ek alet alman lazım demişti.Kanka takabiliyorsun 2.5 inçlik sata şeklinde ama hdd takarsan ssd takamıyorsun ikisininde yuvası üst üste çünkü
Kanka takabiliyorsun 2.5 inçlik sata şeklinde ama hdd takarsan ssd takamıyorsun ikisininde yuvası üst üste çünkü
Evet doğru demiş ek bağlantı kablosu alman lazım kanka arkadaşın doğru demişBana biri HDD takamazsin ek alet alman lazım demişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki uygun bir SSD önerin var mı?
Kanka bunu alabilirsin 2200 ama gayet güzel bir ssd az önce forumda gördüm güzel indirim yemiş tabi bütçene görede bakabilirimBana biri HDD takamazsin ek alet alman lazım demişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki uygun bir SSD önerin var mı?
ssd girişleri 500gb destekliyor yazıyordu hocam. Ben de riske atmak istemedim boşa para vermemek için 500gb alıp taktımLenovo Ideapad Gaming 3 15IMH05 laptop'uma 2.disk olarak oyun vs. depolamak için SSD arıyorum. HDD takılabiliyorsa o da olabilir. Bütçe 1,5K. 1 TB olursa çok iyi olur. Olmazsa bütçeyi biraz daha arttırabilirim.