- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam siz tavsiye etmiyodunuz sanki lenovo onermistinizHocam incelemelere bakmanızı tavsiye ederim.
hocam siz tavsiye etmiyodunuz sanki lenovo onermistinizHocam incelemelere bakmanızı tavsiye ederim.
Eğer incelemerde güzel şeyler söyleniyorsa sıcaklık değerleri iyiyse vs alınabilir.hocam siz tavsiye etmiyodunuz sanki lenovo onermistiniz
Kullandığı kasa GP76 kasası uzun vadede üzecek bir kasa değil kendisi.gönül rahatlığıyla almalı mıyım sizce bizzat mağazasina gidip alacağım beni uzun vadede üzer mi
başka bi yerin linki varsa atar mısınız medimarkt felan tecmind a güvenemiyorum malesefKullandığı kasa GP76 kasası uzun vadede üzecek bir kasa değil kendisi.
Ya da direkt Legion 5 Pro da alabilirsiniz.
| Techmind Bilişim
www.techmindbilisim.com
Vatan satıyor da fiyat 38K.başka bi yerin linki varsa atar mısınız medimarkt felan tecmind a güvenemiyorum malesef
ısı değerleri yeşil forumun yaptığı test videosunda işlemci sıcaklığı 100 derede gosteriyo eğer öyleyse malesef almayacağımVatan satıyor da fiyat 38K.
v25.1.2 alabilirsiniz
O test videosunda cihaz oto fanda ve cihaz dümdüz masada duruyor.ısı değerleri yeşil forumun yaptığı test videosunda işlemci sıcaklığı 100 derede gosteriyo eğer öyleyse malesef almayacağım
peki sizce harici klavye lazim mi bu standı almayı düşünüyorum https://ty.gl/o847cluu8uO test videosunda cihaz oto fanda ve cihaz dümdüz masada duruyor.
Bu standlar daha çok macbook tarzı cihazlar için. Size altında fan bulunan standlardan lazım.peki sizce harici klavye lazim mi bu standı almayı düşünüyorum https://ty.gl/o847cluu8u
hocam anlık olarak baktım 25.1.2 modeline 600 tl daha zam gelmişBu standlar daha çok macbook tarzı cihazlar için. Size altında fan bulunan standlardan lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Harici monitör almayacaksanız harici klavyeye de gerek olduğunu düşünmüyorum ben.
20.4 mü yoksa lenovo mu onerirsinizBu standlar daha çok macbook tarzı cihazlar için. Size altında fan bulunan standlardan lazım.
Harici monitör almayacaksanız harici klavyeye de gerek olduğunu düşünmüyorum ben.
Dediğim gibi 20.4 biraz daha iyi fakat fiyat farkı çoksa Lenovo'ya da yönelebilirsiniz. Alternatif olarak Acer Nitro modelleri var.hocam anlık olarak baktım 25.1.2 modeline 600 TL daha zam gelmiş
20.4 mü yoksa lenovo mu onerirsiniz