Neler Yeni

Lenovo ideapad windows 10 driver sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
dfndsf
arkadaşlar ilk defa laptop aldım fazla iyi değil içinde ryzen 5 5500u var yt den valorant videolarına baktım 100 fps civarı ama ben 60 alıyorum ve en büyük sorun bazen laptop u powerden yada windowsun kendi içinden kapıyorum ama çöküyor tam olarak kapanmıyor ekran yok ama ışıklar yanıyor ve açamıyorum bazen ses kesik kesik geliyor ama bunlar bir süre sonra 1 saat vb. sonra geçiyor bir yerde lenovo win 10 da driver sorunu var diye görmüştüm bununla alakalı olabilir mi? Not: daha önceden driver kurmaya çalıştım bir programdan %72 falan oldu sonra işim çıktı kapadım başka bir driverle ilgili bir şey yapmadım lenovonun kendi uygulamsından driver güncelleme vs. baktım ama sanırım hiç biri bir şey yapmadı. 2. Not: valorant indirdiğimde ve driver yüklemeyi yarıda bıraktıktan sonra olmaya başladı ayrıca cihazın normalde 24 ay italatçı garantili olmasına rağmen 18 ay olarak gösteriyor lenovonun uygulamasında 2. el olabilir mi sorun donanımsal olabilir mi? lütfen bilen cevaplasın süresi dolmadan iade edeyim

Ekler

• Ek Açıklama 2024-10-26 000252.png
    Ek Açıklama 2024-10-26 000252.png
    10.9 KB · Hit: 15

java

80+ Bronze
Cihaz 2. el hocam. Kesinlikle iade edin. Benzer bir durumu yaşadım ben benim cihazimin rami sıkıntılıydı 14 gün iade süresini kaçırdığımdan dolayı garantide laptop 1 ay surundu ama suan duzeldi cok sukur. Ama dediğim gibi kesinlikle iade edin. Hiç uğraşmayın.

Top Bottom