Neler Yeni

Lenovo laptop açılırken öttü

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Arkadaşlar merhaba. Lenovo bir laptopa sahibim. Laptop açılırken sağ üst köşede yatay bir çizgi yanıp sönmeye başladı ve laptop kısa kısa "bip bip bip bip" diye ötmeye başladı. Güç tuşuna basarak kapattım, ardından ortalama 1 dakika sonra tekrar bastım ve sorunsuz açıldı. Önceden 1 kez de aynı şeyi yaşadım. Bir tehlikeye mi işaret, neden böyle oluyor olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem Özellikleri;

4GB RAM
320GB HDD
Intel Core i5 3230M
GTX610M

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar merhaba. Lenovo bir laptopa sahibim. Laptop açılırken sağ üst köşede yatay bir çizgi yanıp sönmeye başladı ve laptop kısa kısa "bip bip bip bip" diye ötmeye başladı. Güç tuşuna basarak kapattım, ardından ortalama 1 dakika sonra tekrar bastım ve sorunsuz açıldı. Önceden 1 kez de aynı şeyi yaşadım. Bir tehlikeye mi işaret, neden böyle oluyor olabilir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Sistem Özellikleri;

4GB RAM
320GB HDD
Intel Core i5 3230M
GTX610M
Bip nasıl devam ediyordu? Kaç kısa kaç uzun bip var? Veya sadece bip bip bip diye mi ötüyor?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Sistem Özellikleri;

4GB RAM
320GB HDD
Intel Core i5 3230M
GTX610M
Ramdan kaynakli bios upgrade yapın
Biosu sıfırlayın

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maşallah dile gelmiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tm şaka bir yana o ışık tam olarak nerde yanıyor fotoğraf atabilirmisiniz?
Işık yanmıyor. Öttü sadece, kulaklık takılıydı ancak ses laptopun içinden geldi, büyük ihtimal buzzer'dan.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Işık yanmıyor. Öttü sadece, kulaklık takılıydı ancak ses laptopun içinden geldi, büyük ihtimal buzzer'dan.
Aynen buzzer kaynaklı. Güç veya anakart ile ilgili bir sorun olduğu anlamına geliyor sürekli devam eden kısa bipler.
Laptopda da öyledir büyük ihtimalle.

Top Bottom