sa beyler şu lenovo laptobu almayı düşünüyorum ama açıkalamda 120 hz yazıyor ama youtubedeki incelemelin hepsinde 165 hz diyor doğrusunu nereden öğrenebilirim
165hzsa beyler şu lenovo laptobu almayı düşünüyorum ama açıkalamda 120 hz yazıyor ama youtubedeki incelemelin hepsinde 165 hz diyor doğrusunu nereden öğrenebilirim
reis az önce lennova desteğe sordum 120 hz dedi165hz
Açıklama bilgilerine çok takılma ekran kartı wat değeri içinde 115w denmiş ama 90w
Doğru kod dizinini verdiğine eminsen doğrudur amazondan almak güven verir ama hem daha pahalı hemde daha zayıf 120hz olsa bile güzel gibi ben kullanıyorum Lenovo kalitesi söz konusureis az önce lennova desteğe sordum 120 hz dedi
amazonda satılanın işlemcisi daha düşük ama 1000 TL daha fazla
böyle bi pc ye de 120 hz çok düşük kalıyor ömürlük alacam bi deDoğru kod dizinini verdiğine eminsen doğrudur amazondan almak güven verir ama hem daha pahalı hemde daha zayıf 120hz olsa bile güzel gibi ben kullanıyorum Lenovo kalitesi söz konusu
alınmaz bu kasa cayır cayır yanıyor arkadaşımda var bizzat şahit oldum büyük hata yaparsınsa beyler şu lenovo laptobu almayı düşünüyorum ama açıkalamda 120 hz yazıyor ama youtubedeki incelemelin hepsinde 165 hz diyor doğrusunu nereden öğrenebilirim
herkes lenovo çok serin çalışıyor diyoalınmaz bu kasa cayır cayır yanıyor arkadaşımda var bizzat şahit oldum büyük hata yaparsın
bu kasa için geçerli değil maalesefherkes lenovo çok serin çalışıyor diyo
al reis sana omurluk laptop fiyati biraz arttirirsan ekran karti 140w mux switch var . https://ty.gl/7s86lzbubtböyle bi pc ye de 120 hz çok düşük kalıyor ömürlük alacam bi de
önerdiğin bi model var mı kanka bütçe max 25K
Üffff baya iyi fiyatal reis sana omurluk laptop fiyati biraz arttirirsan ekran karti 140w mux switch var . https://ty.gl/7s86lzbubt
Kendim kullandım 75dereceyi daha geçmedi maximumdaalınmaz bu kasa cayır cayır yanıyor arkadaşımda var bizzat şahit oldum büyük hata yaparsın
Kanka arkadaşın attığını al asusu baya iyiböyle bi pc ye de 120 hz çok düşük kalıyor ömürlük alacam bi de
önerdiğin bi model var mı kanka bütçe max 25K
kanka bendede lenovo var rtx 3050 ve inteil i5 11.320h kanka bu laptop video izlerken twitch yt gibi platformlarda 1080p de kasmazken 720p ve 480p de kasıyor neden biliyor musunDoğru kod dizinini verdiğine eminsen doğrudur amazondan almak güven verir ama hem daha pahalı hemde daha zayıf 120hz olsa bile güzel gibi ben kullanıyorum Lenovo kalitesi söz konusu
Kanka bir fikrim yok müşteri hizmetlerine danış istersen ama ekran kartı driverında sorun olabilir belki genelde öyle oluyorkanka bendede lenovo var rtx 3050 ve inteil i5 11.320h kanka bu laptop video izlerken twitch yt gibi platformlarda 1080p de kasmazken 720p ve 480p de kasıyor neden biliyor musun