Kiral senden bir ricam daha var. Şu monitör nasıl 3650₺ iyimdir? Ben inceledim de fast ıps renk gamutu olsun de<2 işte bu ufo testi değerleri sanki iyi makine gibi geldi. Fiyatına göre6:15'e bak hocam inverse ghosting nedir gör.
Kiral senden bir ricam daha var. Şu monitör nasıl 3650₺ iyimdir? Ben inceledim de fast ıps renk gamutu olsun de<2 işte bu ufo testi değerleri sanki iyi makine gibi geldi. Fiyatına göre6:15'e bak hocam inverse ghosting nedir gör.
İyi değil hocam. Kontrast MSI MAG 256F'ten zayıf, parlaklık 256F'ten ve LG 24GS60F-B (65F-B)'den çok çok zayıf, gamutlar yine ikisinden de çok daha zayıf ve üstüne üstük tepki süresi de daha kötü bu ikisine göre.Kiral senden bir ricam daha var. Şu monitör nasıl 3650₺ iyimdir? Ben inceledim de fast ıps renk gamutu olsun de<2 işte bu ufo testi değerleri sanki iyi makine gibi geldi. Fiyatına göre
Xiaomi G27i 27 İnç 165HZ 1ms videosunuda atayım bir adam incelemiş
Hocam 256f şuan itopyada 4259 tl ye satılıyor. 2k lenovo mu alsam yoksa 256f mi alsam kararsız kaldım. Çözünürlük dışında sizce renk parlaklık vs gibi özellikler söz konusu olduğunda hangisi daha iyi olur? Bir yandanda yılbaşı indirimleri olursa diye yılbaşını mi beklesem diyorum.İyi değil hocam. Kontrast MSI MAG 256F'ten zayıf, parlaklık 256F'ten ve LG 24GS60F-B (65F-B)'den çok çok zayıf, gamutlar yine ikisinden de çok daha zayıf ve üstüne üstük tepki süresi de daha kötü bu ikisine göre.
Yılbaşı indirimi olması ihtimal dahilinde. Ama olursa bile alacağınız maks. Philips 27M2N5500 olur. Lenovo sorunsuz gelirse elinize Philips ile arasında fark olmaz.Hocam 256f şuan itopyada 4259 tl ye satılıyor. 2k lenovo mu alsam yoksa 256f mi alsam kararsız kaldım. Çözünürlük dışında sizce renk parlaklık vs gibi özellikler söz konusu olduğunda hangisi daha iyi olur? Bir yandanda yılbaşı indirimleri olursa diye yılbaşını mi beklesem diyorum.
Çözünürlük dışında hangisi daha iyi özelliklere sahiptir yorumunuzu merak ediyorum.
Daha iyi görüntü kalitesi (çok bir fark yok. Azıcık daha iyi gamutlar + azıcık daha iyi kontrast + daha iyi parlaklık) ve 240Hz ve daha iyi kalite kontrol.@Fantastiktürk Hocam sizi de bayagi bir meşgul ettim fakat ben sanirim lenovoyu bugun iade edip vade farksiz 12 taksitle 12.8k ya g274qpx almayi dusunuyorum aralarinda 5k farka degecek bir ozellik farki var midir ? Sitemim tam bir 2k sistemi degil ama 240 hertzinden valorant gibi oyunlarda faydalanabilecegimi dusunuyorum
Ürünler de kalitesiz amaa şans yok hocam şans. Ben de elimi neye atsam yalan oluyorİncehesaptan philips aldım ölü piksel çıktı iade ettim, şimdide bunu aldım bu sefer stuck piksel çıktı yarın iade edeceğim.
Türkiyedeki satıcılar ucuza aldıkları defolu ürünleri mi satmaya başladı yoksa ben mi çok bahtsızım. Monitörü deneyerek alabileceğim bir mağaza biliyor musunuz?
Ek olarak iki monitörüde çok sıka elime alma imkanı buldum philips kasa kalitesi ve tarasımı bir tık daha hoş geldi sanki
Kaç taneydi ki iade ettiniz? Milletin ölü piksel takıntısını anlamıyorum. Görmeyeceğiniz bir yerde ise ve sayısı az ise onun için iade etmeye pek gerek yok. Şahsen sızma ve glow + kontrast ve renk doğruluğu benim için daha önemli.İncehesaptan philips aldım ölü piksel çıktı iade ettim, şimdide bunu aldım bu sefer stuck piksel çıktı yarın iade edeceğim.
Türkiyedeki satıcılar ucuza aldıkları defolu ürünleri mi satmaya başladı yoksa ben mi çok bahtsızım. Monitörü deneyerek alabileceğim bir mağaza biliyor musunuz?
Ek olarak iki monitörüde çok sıka elime alma imkanı buldum philips kasa kalitesi ve tarasımı bir tık daha hoş geldi sanki
Çok köşede olsa bende takmazdım belki ama ortaya yakınlardı, ayrıca okadar para verip kusurlu sıfır ürün almakta hoş değil. Bir kere gözüne takıldımı gitmiyor.Kaç taneydi ki iade ettiniz? Milletin ölü piksel takıntısını anlamıyorum. Görmeyeceğiniz bir yerde ise ve sayısı az ise onun için iade etmeye pek gerek yok. Şahsen sızma ve glow + kontrast ve renk doğruluğu benim için daha önemli.
Philips 27M2N5500 Hocam bu monitörü 5500 TL 1-3 ölü pixel olarak aldım sizce doğru karar verdim mi.Kaç taneydi ki iade ettiniz? Milletin ölü piksel takıntısını anlamıyorum. Görmeyeceğiniz bir yerde ise ve sayısı az ise onun için iade etmeye pek gerek yok. Şahsen sızma ve glow + kontrast ve renk doğruluğu benim için daha önemli.