- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam. Nasıl bir şey alayım sizce çok kararsız kaldım.Rtx3060 cihaza 45k vermek bana göre saçma en azından 3070 olaydı
O yüzden alınmaz
Teşekkürler hocam. Nasıl bir şey alayım sizce çok kararsız kaldım.Rtx3060 cihaza 45k vermek bana göre saçma en azından 3070 olaydı
O yüzden alınmaz
40K'ya en iyi cihaz bu 6800H kötü bir işlemci değil pil gücü olarak Intel modellerden daha iyi performans sağlıyor. Aurous alacaksanız extra bir monitör ile kullanmanızı tavsiye ederim çünkü cihazda MUX switch yok.Mobil 3070 ve 3060 arasında 1080pde min 60 fps fark var büyük bir fark onun için 3060 almayı düşünme
Mesaj otomatik birleştirildi:
40k bütçeye bu en iyisi sanırımASUS ROG STRIX G15 G513RW-HF207 AMD RYZEN 7-68 - PttAVM.com
ASUS ROG STRIX G15 G513RW-HF207 AMD RYZEN 7-6800H 16GB DDR5 1TB SSD RTX3070TI 15.6" FHD 300Hz FDOS 2 YIL ASUS TR GARANTİLİ - ÜCRETSİZ KARGOwww.pttavm.com
@berke. hocam bakar mısınız
Kardeşim bu kadar butcen var ise sana cok guzel cihazlar aliriz ne bu derdin sen bütçeden haber etBu nasıl hocam. önerir misiniz?. Amacım alırsam iyi bir tane alıp uzun yıllar kullanmak
Cevabınız için çok teşekkürler hocam40K'ya en iyi cihaz bu 6800H kötü bir işlemci değil pil gücü olarak Intel modellerden daha iyi performans sağlıyor. Aurous alacaksanız extra bir monitör ile kullanmanızı tavsiye ederim çünkü cihazda MUX switch yok.
Malum Türkiye şartlarında kendimi biraz yorup artık bir daha bilgisayarla uğraşmak istemiyorum hocam. Bütçe olarak 40k -45k kadar olur. 2-3 gündür bakıyorum ne alacağımı bilemiyorumKardeşim bu kadar butcen var ise sana cok guzel cihazlar aliriz ne bu derdin sen bütçeden haber et
Sıfır alacağım hocam. Öneriniz için çok teşekkürlerSıfır alacaksanız atılan Rog Strix güzel. İkinci el bakarsanız güzel 3080/3080 Ti laptoplar bulunabilir.
Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com