Neler Yeni

Lenovo Legion Go el konsolu hakkında merak ettiklerim

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Tunahan
Herkese güzel bir pazar gününden merhabalar. Lenovo Legion go el konsolu hakkında incelemelere bakıyordum. Genel olarak tabii ki rakiplerine göre iyi duruyor. Sadece merak ettiğim birkaç konu var. Bluetooth ile bir fare ve klavye bağlayabiliyor muyuz ? Mesela apex legends falan oynayabilir miyim ? Birde ayrıca Xbox kontrolcüsü ile kullanılabilir mi ? Diğer özellikleri hakkında yeterli bilgiye sahibim. Küçük tasiyabilecegim şeyler ekstra hoşuma gidiyor. Kullanışlı buluyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum

mehmettici

80+ Silver
Herkese güzel bir pazar gününden merhabalar. Lenovo Legion go el konsolu hakkında incelemelere bakıyordum. Genel olarak tabii ki rakiplerine göre iyi duruyor. Sadece merak ettiğim birkaç konu var. Bluetooth ile bir fare ve klavye bağlayabiliyor muyuz ? Mesela apex legends falan oynayabilir miyim ? Birde ayrıca Xbox kontrolcüsü ile kullanılabilir mi ? Diğer özellikleri hakkında yeterli bilgiye sahibim. Küçük tasiyabilecegim şeyler ekstra hoşuma gidiyor. Kullanışlı buluyorum. Düşüncelerinizi bekliyorum
hocam bundan alacaginiza gaming laptop alin gta5 açarsiniz 102 dereceden aşşagi düşmez yakarsiniz cihazi bence laptoplara bakin

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,364
İsim
Oğuz Oğuz
Windows tabanlı olduğu için muhtemelen destekleyecek. Zaten bir apu laptoptan çok bir farkı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

GTA oynamıyorum. Mortal kombat 1 için nasıl bir performans sergiler acaba.

Top Bottom