Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Alacak olan arkadaşlara iyi bir bilgilendirme olmuş hocam elinize sağlıkKulaklığı uzun süredir kullanıyorum.
Öncelikle ses kalitesi ortalama, kafada ve kulakta acı vs. yapmıyor, rahat bir kulaklık.
Lakin almanızı kesinlikle önermiyorum, sebepleri;
Mikrofon kalitesi abartmıyorum gördüğüm en kötü mikrofon olabilir. Sesi çok zor alıyor ve çok kısık dışarıya veriyor. PC'de ayar gibi bir sıkıntı yok, çünkü masa mikrofonum var ve aynı ayarlar dahilinde bundan çıkan ses tabiri caizse leş gibi.
Kafa bandı ve kulaklık padinin üzerindeki deri kenarlardan yırtılıyor ve bu kronik bir sorun. İnternette araştırdığımda neredeyse alan herkese olmuş.
Ses kalitesi ortalama, ben eski hyperx cloud 2'nin ses kart kablosu ile kullandığım için epey iyi kalitede ses alıyorum fakat bu ses kartı kablosu olmadan ses kalitesinin ortalama olduğunu söyleyebilirim.
Ben bozulana kadar kullanırım ama özellikle kafa bandı ve kulak padinde ki derilerin yırtılması ve mikrofon kalitesinin çok ama çok kötü olmasından ötürü kesinlikle almanızı önermiyorum. Paranıza yazık edersiniz.
Alacak olan arkadaşlara iyi bir bilgilendirme olmuş hocam elinize sağlık
H500 sağlam kulaklıktı (Kablo dan sıkıntısı dışında problemi yoktu)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da öyledir umarım.