Lenovo 67B7GACBTK Legıon R25I-30 24.5" Fhd 0.5 Ms 165 Hz Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Lenovo 67B7GACBTK Legıon R25I-30 24.5
Sizce hangisini almalıyım Squad, CS2, Bannerlord tarzı oyunlar oynuyorum 3 monitörde baya hoşuma gitti.
Eğitim indirimi dediğin ne bulamadımSamsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.
Eğitim indirimi dediğin ne bulamadım
Lise öğrencisi için geçerlimi bu ?Bursa gereken şeyler yazıyor.![]()
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com
Evet. E-Devlet'ten öğrenci belgesi oluşturacaksın.Lise öğrencisi için geçerlimi bu ?
Paneli bilinmiyor yeni çıktı kronik bir şey olur diye korkuyorum.Al geç kafan rahat olsun.![]()
Gigabyte G25F2 24.5 1920x1080 FHD 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium IPS Gaming Monitör | Ebrar Bilgisayar
Gigabyte G25F2 24.5 1920x1080 FHD 200Hz 1ms HDMI DP HDR10 FreeSync Premium IPS Gaming Monitör en uygun fiyatla Ebrar Bilgisayar'dan satın alın. Gigabyte G25F2 teknik özellikleri ve kullanıcı yorumları için hemen tıklayın.www.ebrarbilgisayar.com
Tamam teşekkür ederimEvet. E-Devlet'ten öğrenci belgesi oluşturacaksın.
Veli e devletinden miEvet. E-Devlet'ten öğrenci belgesi oluşturacaksın.
Ve samsungda taksit oluyor muVeli e devletinden mi
Veli e devletinden mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve samsungda taksit oluyor mu
Kanka 2 saat önce sipariş verdim ghosting var diyorlar doğrumu?Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.
o g3 modeli için g4 te bişey yokKanka 2 saat önce sipariş verdim ghosting var diyorlar doğrumu?
G4'te yok. Hayırlı olsun. Overdrive ayarını, tüm overdrive ayarları ile ufo testi yaparak seçebilirsiniz. Ufo'da ki overshoot ve ghosting durumunun en dengeli olduğu overdrive ayarını seçin.Kanka 2 saat önce sipariş verdim ghosting var diyorlar doğrumu?