- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 43,398
ölü fiyatın hastasıyım yorum yapamamaoc 24g42e ile arasında 1300 tl fark var. Hangisini tercih etmeliyim fiyat farkına değer mi aoc yoksa lenovo alıp geçeyim mi ?
ölü fiyatın hastasıyım yorum yapamamaoc 24g42e ile arasında 1300 tl fark var. Hangisini tercih etmeliyim fiyat farkına değer mi aoc yoksa lenovo alıp geçeyim mi ?
Akşam vakti için yeterli oda güneş alıyorsa gündüz vakti yetmez.Brightness 250 cd/㎡ yeter mi
Abi Vakıfbank world kartlara peşin fiyatına 10 taksit indirim gelmedi ekran kartsız kaldım 6.500 tl ye modifiyeli rtx 3060ti aldım aorusölü fiyatın hastasıyım yorum yapamam![]()
Abi Vakıfbank world kartlara peşin fiyatına 10 taksit indirim gelmedi ekran kartsız kaldım 6.500 tl ye modifiyeli rtx 3060ti aldım aorusinşallah gelince elde patlamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Almasına nakit alırım hesapdaki bakiyeyle beraber 2.700 tl ye geliyor ancak almıyacağım ihtiyacı olan kardeşlere kalsın stok ihtiyacı olan kaçırmasın
abi Thomson M27QG5Y14 monitör siparişi ettim sence 7800tl'ye senin düşüncen nedir, sRGB %125 DCI-P3 %93.1 olarak belirtilmiş. İncelemesi gelir mi aldık artık ama senden de duymak isterim.Bu konu daha iyi görselli.
Taksit daha mantıklı gibiHe bu arada nays da hakkı olan nays ile ödesin 2850tl
Tabi öyle aslında ama kredi kartı olmayanlar vardır.Taksit daha mantıklı gibi
Artık inceleme işi sana kaldı.abi Thomson M27QG5Y14 monitör siparişi ettim sence 7800tl'ye senin düşüncen nedir, sRGB %125 DCI-P3 %93.1 olarak belirtilmiş. İncelemesi gelir mi aldık artık ama senden de duymak isterim.
ölü fiyatın hastasıyım yorum yapamam![]()