Lenovo Legion R24S 23,8" IPS 1 Ms 144 Hz Gaming Monitör 68CBGAC2TK
Mehmet hocam sen bari yapma. O indirim çok farklı bir indirimdi bir daha gelmez . Şuanda bu bütçede alınabilecek en mantıklı F/P cihaz konumunda 3000₺ ye zaten 24” 1 ms ıps monitör yok o indirimle kıyaslanacak bir durum değil bu durum.3000 liraya paylaştık diye hatırlıyorum bunu geçen hafta, indirim yok.
Ben niye hatırlamıyorum 3000i gördü 1 kez onun dışında hep 4k idi3499 gördü yakın zamanda
Erazer laptopu da geçen 41k ile konu açtım o zaman 44 e almayalım. Böyle bir durum olabilir mi ?3000 liraya paylaştık diye hatırlıyorum bunu geçen hafta, indirim yok.
3499 TL fiyat geçmişi de var. Ayrıca cuma indirimlerinde tekrar düşme ihtimali var bu monitörün ederi 4K çıkmaz.Mehmet hocam sen bari yapma. O indirim çok farklı bir indirimdi bir daha gelmez . Şuanda bu bütçede alınabilecek en mantıklı F/P cihaz konumunda 3000₺ ye zaten 24” 1 ms ıps monitör yok o indirimle kıyaslanacak bir durum değil bu durum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben niye hatırlamıyorum 3000i gördü 1 kez onun dışında hep 4k idi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Erazer laptopu da geçen 41k ile konu açtım o zaman 44 e almayalım. Böyle bir durum olabilir mi ?
İnşallah hocam düşşede hepimiz faydalansak .3499 TL fiyat geçmişi de var. Ayrıca cuma indirimlerinde tekrar düşme ihtimali var bu monitörün ederi 4K çıkmaz.
Bomba varİnşallah hocam düşşede hepimiz faydalansak .
Bu arada abdullah hocam sistem indirmi konusunda anlaştı mı itopyada 3 saat sonra yayınlanacak gözüküyor ama bilginiz var mı ?
Ne diyosuuuunnnBomba var
Saat doğru mu peki 21:30 sanırım . Doğruysa konu açabilirim arkadaşlar beklemede kalsın .Bomba var
o nasıl oldu, bonus ne oluyorŞuan ben bunu 2ci ekranda kullanıyorum indirim ve bonusla beraber 1800e almıstım![]()
Kredi kartında biriken puano nasıl oldu, bonus ne oluyor