Neler Yeni

Çözüldü✓ Lenovo Legion R25İ-30 Problem

Marcellus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Tai
Alalı daha 1 ay bile olmadı, sorunlar başladı bile. Yardımcı olursanız sevinirim. Ürünü kullanırken herhangi bir platformda videoyu tam ekran yapınca otomatik olarak ekran kapanıyor ancak ses gelmeye devam ediyor. Klavye veya mouseden etkileşime geçtiğimde tekrardan ekran açılıyor. Problemi nasıl çözerim bilgisi olan var mı? Servise mi göndermeliyim? Abdullah abi tarafındanda önerilen bir ürün olduğunu biliyorum. Abdullah abide yardımcı olursa sevinirim. @Abdullah Hacıgül

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Sorunun monitör değil sisteminden kaynaklı olabilir önce onu tespit etmelisin. Ve evet önerdiğim bir monitör binlerce kullanıcısı var

Marcellus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Tai
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunun monitör değil sisteminden kaynaklı olabilir önce onu tespit etmelisin. Ve evet önerdiğim bir monitör binlerce kullanıcısı var
Öncelikle gerçekten cevap verdiğin için teşekkür ederim, başta monitörün driverini kontrol ettim bir problem bulamadım bilgisayarı 2 defa kapatıp açtım, displayport kablosunu kontrol ettim ve bir problemle karşılaşmadım. Sistem kaynaklı diyince bende şüphelenmedim değil. Yarım saat önce sorun gitti ancak birdaha yaşarsam başka bir monitör takıp deneyeceğim. Eğer ki sorun ile karşılaşmazsam servis tavsiyeniz olur mu? Veya garantiye girer mi böyle bir problemde?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,562
Üyeler
164,868
Son üye
Talla0
Top Bottom