Değiştirmem, sadece YouTube'da bu sorun olduğuna göre sorun monitörde değil farklı bir şeyde ama çözemedim, Twitch'te, dizi-film sitelerinde ve oyunlarda kalite mükemmel.
driverleri sil yükle bi istersen
Değiştirmem, sadece YouTube'da bu sorun olduğuna göre sorun monitörde değil farklı bir şeyde ama çözemedim, Twitch'te, dizi-film sitelerinde ve oyunlarda kalite mükemmel.
Sorun devam ediyor ayrıca 3 gün sonra sıkışmış piksel çıktı başıma birde ne yapacağım bilmiyorum . iade veya değişim düşünmüyorum çünkü ışık sızması hiç yok ufacık bile yok çok garip, değiştirdiğimde ışık sızması olur diye korkuyorum.sorun çözüldümü arkadaşlar bende aldım ölü piksel çıktı değişim yapcam.
Sorun devam ediyor ayrıca 3 gün sonra sıkışmış piksel çıktı başıma birde ne yapacağım bilmiyorum . iade veya değişim düşünmüyorum çünkü ışık sızması hiç yok ufacık bile yok çok garip, değiştirdiğimde ışık sızması olur diye korkuyorum.
oyun için alcaksan kesinlikle al ama dizi film için asla önermem.benimde kafam karıştı şimdi alsammı ki acaba
Ben laptopum için aldım. 2.0 hdmi ile bağladım. gayet güzel gözüküyor herşeyi. 4500 bandında alınabilecek güzel monitörlerden. ilk geldiğinde 1 tane ölü piksel vardı. yenisini istedim gönderdiler. şuanda ölü piksel, ghosting hiçbir şey yok gayet güzel kullanıyorum.oyun için alcaksan kesinlikle al ama dizi film için asla önermem.
nasıl gözüküyor youtube fotoğraf bırakabilir misinizben de çözüm bulamadım artık yeni bi dp kablosu alıp deneyeceğim çünkü içinden çıkan dp nedense hiç memnun etmedi beni ya bozuk çıktı ya da bir sorun var. Şu kaliteli dp kablosundan aldım gelsin birde onunla deneyim
Youtube videoları çoğu hoşuma gitmiyor bir pikselleşme sorunu var diğer her şey yerli yerinde dp kablosu gelsin duruma göre yine buraya yazarım ben dp kablosundan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladımnasıl gözüküyor youtube fotoğraf bırakabilir misiniz
Youtube videoları çoğu hoşuma gitmiyor bir pikselleşme sorunu var diğer her şey yerli yerinde dp kablosu gelsin duruma göre yine buraya yazarım ben dp kablosundan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım
Hocam ne desem havada kalır herkesin dediği gibi teknolojik aletler şans işi ben tavsiye verecek kadar bilgim yok maalesef ilk defa masa üstü kullanıyorum ilk defa monitör alıyorum benim için ölü piksel olmasın yetiyor yaniitopyadada monitörlerde indirimler var aoc la gigabyte indirimde kafam karıştı hangisini alsam diye bi yardımcı olsanız dellenecem 3 kere monitör aldım 3 üde bozuk çıktı.
Sizin adınıza sevindim fakat ben gsync açtığım için dp kullanıyorum , ayrıca hdmı ile deneyince pikselleşme veya bulanık neyse işte yok oluyor ama dp ile bağlı olunca youtube videoları kalitesiz oluyor. ve benimde ilk geldiğinde ölü piksel yoktu 3 gün sonra yeşil piksel çıktı ortada sadece siyah ekranda belli oluyor.Ben laptopum için aldım. 2.0 hdmi ile bağladım. gayet güzel gözüküyor herşeyi. 4500 bandında alınabilecek güzel monitörlerden. ilk geldiğinde 1 tane ölü piksel vardı. yenisini istedim gönderdiler. şuanda ölü piksel, ghosting hiçbir şey yok gayet güzel kullanıyorum.
gigabyte ve aoc da önermem onları da alıp denedim , aocu amazondan aldım ölü piksel bembeyaz parladı şok geçirdim, gigabyte ise ışık sızması var bana öyle denk geldi ya da.itopyadada monitörlerde indirimler var aoc la gigabyte indirimde kafam karıştı hangisini alsam diye bi yardımcı olsanız dellenecem 3 kere monitör aldım 3 üde bozuk çıktı.
Sizin adınıza sevindim fakat ben gsync açtığım için dp kullanıyorum , ayrıca hdmı ile deneyince pikselleşme veya bulanık neyse işte yok oluyor ama dp ile bağlı olunca youtube videoları kalitesiz oluyor. ve benimde ilk geldiğinde ölü piksel yoktu 3 gün sonra yeşil piksel çıktı ortada sadece siyah ekranda belli oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
gigabyte ve aoc da önermem onları da alıp denedim , aocu amazondan aldım ölü piksel bembeyaz parladı şok geçirdim, gigabyte ise ışık sızması var bana öyle denk geldi ya da.
Sizin adınıza sevindim fakat ben gsync açtığım için dp kullanıyorum , ayrıca hdmı ile deneyince pikselleşme veya bulanık neyse işte yok oluyor ama dp ile bağlı olunca youtube videoları kalitesiz oluyor. ve benimde ilk geldiğinde ölü piksel yoktu 3 gün sonra yeşil piksel çıktı ortada sadece siyah ekranda belli oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
gigabyte ve aoc da önermem onları da alıp denedim , aocu amazondan aldım ölü piksel bembeyaz parladı şok geçirdim, gigabyte ise ışık sızması var bana öyle denk geldi ya da.