Neler Yeni

Lenovo Legion R25i-30 youtube videoları kalitesiz

Asiruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Türker esmer
Değiştirmem, sadece YouTube'da bu sorun olduğuna göre sorun monitörde değil farklı bir şeyde ama çözemedim, Twitch'te, dizi-film sitelerinde ve oyunlarda kalite mükemmel.

driverleri sil yükle bi istersen

furkan2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
furkan
sorun çözüldümü arkadaşlar bende aldım ölü piksel çıktı değişim yapcam.
Sorun devam ediyor ayrıca 3 gün sonra sıkışmış piksel çıktı başıma birde ne yapacağım bilmiyorum . iade veya değişim düşünmüyorum çünkü ışık sızması hiç yok ufacık bile yok çok garip, değiştirdiğimde ışık sızması olur diye korkuyorum.

Asiruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Türker esmer
Sorun devam ediyor ayrıca 3 gün sonra sıkışmış piksel çıktı başıma birde ne yapacağım bilmiyorum . iade veya değişim düşünmüyorum çünkü ışık sızması hiç yok ufacık bile yok çok garip, değiştirdiğimde ışık sızması olur diye korkuyorum.

benimde kafam karıştı şimdi alsammı ki acaba

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
HDMI 2.1 Kablo ile dener misiniz

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Mert Can
oyun için alcaksan kesinlikle al ama dizi film için asla önermem.
Ben laptopum için aldım. 2.0 hdmi ile bağladım. gayet güzel gözüküyor herşeyi. 4500 bandında alınabilecek güzel monitörlerden. ilk geldiğinde 1 tane ölü piksel vardı. yenisini istedim gönderdiler. şuanda ölü piksel, ghosting hiçbir şey yok gayet güzel kullanıyorum.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
ben de çözüm bulamadım artık yeni bi dp kablosu alıp deneyeceğim çünkü içinden çıkan dp nedense hiç memnun etmedi beni ya bozuk çıktı ya da bir sorun var. Şu kaliteli dp kablosundan aldım gelsin birde onunla deneyim

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Mert Can
ben de çözüm bulamadım artık yeni bi dp kablosu alıp deneyeceğim çünkü içinden çıkan dp nedense hiç memnun etmedi beni ya bozuk çıktı ya da bir sorun var. Şu kaliteli dp kablosundan aldım gelsin birde onunla deneyim
nasıl gözüküyor youtube fotoğraf bırakabilir misiniz

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
nasıl gözüküyor youtube fotoğraf bırakabilir misiniz
Youtube videoları çoğu hoşuma gitmiyor bir pikselleşme sorunu var diğer her şey yerli yerinde dp kablosu gelsin duruma göre yine buraya yazarım ben dp kablosundan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım

Asiruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Türker esmer
Youtube videoları çoğu hoşuma gitmiyor bir pikselleşme sorunu var diğer her şey yerli yerinde dp kablosu gelsin duruma göre yine buraya yazarım ben dp kablosundan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım

itopyadada monitörlerde indirimler var aoc la gigabyte indirimde kafam karıştı hangisini alsam diye bi yardımcı olsanız dellenecem 3 kere monitör aldım 3 üde bozuk çıktı.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Twitter
AbdulKadir_1998
itopyadada monitörlerde indirimler var aoc la gigabyte indirimde kafam karıştı hangisini alsam diye bi yardımcı olsanız dellenecem 3 kere monitör aldım 3 üde bozuk çıktı.
Hocam ne desem havada kalır herkesin dediği gibi teknolojik aletler şans işi ben tavsiye verecek kadar bilgim yok maalesef ilk defa masa üstü kullanıyorum ilk defa monitör alıyorum benim için ölü piksel olmasın yetiyor yani :D

furkan2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
furkan
Ben laptopum için aldım. 2.0 hdmi ile bağladım. gayet güzel gözüküyor herşeyi. 4500 bandında alınabilecek güzel monitörlerden. ilk geldiğinde 1 tane ölü piksel vardı. yenisini istedim gönderdiler. şuanda ölü piksel, ghosting hiçbir şey yok gayet güzel kullanıyorum.
Sizin adınıza sevindim fakat ben gsync açtığım için dp kullanıyorum , ayrıca hdmı ile deneyince pikselleşme veya bulanık neyse işte yok oluyor ama dp ile bağlı olunca youtube videoları kalitesiz oluyor. ve benimde ilk geldiğinde ölü piksel yoktu 3 gün sonra yeşil piksel çıktı ortada sadece siyah ekranda belli oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gigabyte ve aoc da önermem onları da alıp denedim , aocu amazondan aldım ölü piksel bembeyaz parladı şok geçirdim, gigabyte ise ışık sızması var bana öyle denk geldi ya da.

Asiruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Türker esmer
Sizin adınıza sevindim fakat ben gsync açtığım için dp kullanıyorum , ayrıca hdmı ile deneyince pikselleşme veya bulanık neyse işte yok oluyor ama dp ile bağlı olunca youtube videoları kalitesiz oluyor. ve benimde ilk geldiğinde ölü piksel yoktu 3 gün sonra yeşil piksel çıktı ortada sadece siyah ekranda belli oluyor.

gigabyte ve aoc da önermem onları da alıp denedim , aocu amazondan aldım ölü piksel bembeyaz parladı şok geçirdim, gigabyte ise ışık sızması var bana öyle denk geldi ya da.

knk bendede yeşil ölü piksel var siyahda belli oluyo bilerekmi yapıyolar ucuz malları paketliyorlar arızalı iteliyolar millete tekrardan çözemedim çünkü ne kadar indirimli monitör aldı isem bozuk çıktı ortada duruyo yem yeşil

gigabyte de bide dp kablosu çıkmıyor sanırım harici almamız lazım

Ekler

• WhatsApp Görsel 2023-12-13 saat 14.23.41_c380a2df.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-12-13 saat 14.23.41_c380a2df.jpg
    50.9 KB · Hit: 60
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743