Neler Yeni

Lenovo Legion R25i-30 youtube videoları kalitesiz

furkan2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
furkan
knk bendede yeşil ölü piksel var siyahda belli oluyo bilerekmi yapıyolar ucuz malları paketliyorlar arızalı iteliyolar millete tekrardan çözemedim çünkü ne kadar indirimli monitör aldı isem bozuk çıktı ortada duruyo yem yeşil
Mesaj otomatik birleştirildi:

gigabyte de bide dp kablosu çıkmıyor sanırım harici almamız lazım
Bilmiyorum knk ta kafaya taktın mı çıldırıyom gerçi benimkisi çok küçük senin piksel biraz büyük.

Youtube videoları çoğu hoşuma gitmiyor bir pikselleşme sorunu var diğer her şey yerli yerinde dp kablosu gelsin duruma göre yine buraya yazarım ben dp kablosundan kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım
Hocam kablo gelince sizden haber bekliyorum mutalaka.

abdulkadir1998

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Abdulkadir ÇİFTÇİ
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyun, Kişisel Bakım
Instagram
https://www.instagram.com/abdulkadir_1998
Twitter
AbdulKadir_1998
Bilmiyorum knk ta kafaya taktın mı çıldırıyom gerçi benimkisi çok küçük senin piksel biraz büyük.

Hocam kablo gelince sizden haber bekliyorum mutalaka.
Tamamdır haber edeceğim sizi

furkan2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
furkan
kendimi zor tutuyom knk olan paraya olacak vurup ikiye koyup kırıcam itina ile seçip yolluyolar
Sakin knka sakin ben şöyle teselli ediyom kendimi oyun performansı baya iyi sadece piksel siyah ekranda çıkıyor süreklide kalabilirdi. yapacak bişe yok yoksa yumruk atılır yani .

Asiruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Türker esmer
Sakin knka sakin ben şöyle teselli ediyom kendimi oyun performansı baya iyi sadece piksel siyah ekranda çıkıyor süreklide kalabilirdi. yapacak bişe yok yoksa yumruk atılır yani .

knk değiştirem onuda geçtim Aras kargoda anormal adamlar kurye yollamıyo 3 gündür gönderecekler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,705
Üyeler
167,702
Son üye
kbyl
Top Bottom