Lenovo Legion R27QE 67C5GAC1TK 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü almayı düşünüyorum. Sistemimde işlemci olarak RYZEN 5 7500F EKRAN KARTI OLARAKTA RX 7700XT var. Alıcağım monitör sistemle uyumlumudur?
Son düzenleme:
kanka valla videoda ekran kartını test ederken darboğaz felan diyodu monitör hakkında ama pek anlamadım bi soriyim dedimmonitör darboğazı tetikler mi?![]()
Çok sağol valla bende alıyorum şimdiİnceleme - (12 Nisan 2025 GÜNCELLENDİ) Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi
Sonradan ek1: Monitörün ayarlarını nasıl yapmalısınız konunun en altına ekledim. Bu ayarların dışına çıkmayın! Sonradan ek2: İnceleme tarihindeki (08.10.2024) 6500TL'lik fiyatına göre yorumluyorum. ---------- Selamlar arkadaşlar. Şimdi merak edip bu monitorün profesyonel testlerini izledim...forum.donanimarsivi.com
Linkte inceleme var bakabilirsin bende yaklaşık 5 aydır kullanıyorum memnunum
İnceleme - (12 Nisan 2025 GÜNCELLENDİ) Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi
Sonradan ek1: Monitörün ayarlarını nasıl yapmalısınız konunun en altına ekledim. Bu ayarların dışına çıkmayın! Sonradan ek2: İnceleme tarihindeki (08.10.2024) 6500TL'lik fiyatına göre yorumluyorum. ---------- Selamlar arkadaşlar. Şimdi merak edip bu monitorün profesyonel testlerini izledim...forum.donanimarsivi.com
Linkte inceleme var bakabilirsin bende yaklaşık 5 aydır kullanıyorum memnunum
Çok sağol valla bende alıyorum şimdi