Neler Yeni

İnceleme LENOVO LEGION Y25 240HZ MONİTÖR İNCELEMESİ

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Merhaba arkadaşlar uzun süredir Türkçe incelemesi olmadığı ve kullanıcı yorumlarında fazlaca sorunlu yazdığı için monitörü almakta çok tereddütteydim ama riske girip aldım sonunda. Vatan Bilgisayar dan 2542tl ye aldım. Aldıktan hemen sonra fiyatı 3776tl olmuş :( Vatan Bilgisayar kargoyu ertesi gün teslim etti. Kutu üzerinde iki yerde zedelenme vardı monitörde sıkıntı yoktu.
Alıntıyı görüntüle
Kutu içeriğinde 1 adet dp kablosu 1 adet güç kablosu 1 adet usb çoklamak için kablo ve monitörle ayağı var. Paketleme gayet güzeldi monitör korunaklı şekilde duruyordu.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
monitör ben alırken en uygun 240hz 1ms ips 24.5 inch monitördü ama şu andaki fiyatıyla kimsenin tercih edeceğini düşünmüyorum..
Kutudan çıkardıktan sonra ölü piksel testi ve ghosting var mı diye baktım hiçbir sıkıntısı yok. Genel olarak yorumlarda ghosting sorunundan şikayet edilmiş overdrive normal ve kapalı ayarındayken neredeyse yok ghosting, over drive ı extreme yapınca biraz ghosting oluyor o yüzden normal modda kullanıyorum. Ekran parlaklığı yeterli, üzerinde 4 tane usb girişi olması çok iyi, ayarların yapıldığı arayüz gayet yeterli tuşların ön tarafta olması da kullanımı kolaylaştırıyor. İlk defa 24.5 inç monitör kullanıyorum 32 inç den geçiş yaptım gayet yeterli bir boyut kesinlikle küçük değil. Ayağı biraz daha küçük olabilirdi oyunda mousepadin üzerine çıkardım ve mouse çarptı ara sıra. Kulaklık tutucusu var ama monitörü en aşağıda kullanınca kulaklığım masaya değiyor yani pek bir işime yaramadı. İlk defa 240hz monitör kullanıyorum 144 hz ile arasındaki fark anlaşılıyor ama abartı bir fark yok. Ürün kaliteli hissettiriyor kesinlikle çoğunlukla plastik malzeme sadece ayak ağır bir metalden yapılmış masa duruşu çok sağlam sallanma falan olmadı. Genel olarak güzel 2900tl altında bulunursa alınabilecek bir monitör.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
İlk incelemem olduğu için acemice oldu sanırım öyle fazla inceleme yapmayı sevende biri değilim ama Türkçe inceleme hiçbir şekilde bulamadığım için yapayım dedim. Okuduğunuz için teşekkür ederim...
Güzel ancak bu bütçede indirimde alienware'In 240hz monitörü var. (Ben de kullanıyorum) daha mantıklı bir seçim olabilir. Hayırlı olsun size.

Biraz hortlatmışım. Kusura bakmayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,912
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Güzel ancak bu bütçede indirimde alienware'In 240hz monitörü var. (Ben de kullanıyorum) daha mantıklı bir seçim olabilir. Hayırlı olsun size.

Biraz hortlatmışım. Kusura bakmayın.
alianware ne kadar acaba

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,912
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,912
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,912
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Silindi

Son düzenleme:

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şu monitör değeri bilinmeyen monitörlerdendi, reklamı yapılmadı hiç. Duyduğum kadarıyla 10-Bit olabiliyormuş, monitörü 10-Bitte mi kullanıyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,912
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Şu monitör değeri bilinmeyen monitörlerdendi, reklamı yapılmadı hiç. Duyduğum kadarıyla 10-Bit olabiliyormuş, monitörü 10-Bitte mi kullanıyorsunuz?
10 bit değil diye hatırlıyorum ama emin değilim birde 7 aydır sadece mi tv stick ile kullanıyorum zaten o.O2

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,912
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Kağıt üzerinde 8-Bit yazıyor da bazıları FRC ile 10 bit oluyor, başka monitörlerde örnekleri var bunun.
Kullandığı panel de 10-Bit destekleyen bir panel, 10-bit olması muhtemel.
Yinede 10 bit gibi olmuyor diye biliyorum çok da önemli değil benim için varsa eğer en kısa zamanda bakacağım

Top Bottom