Lenovo Log 3050 16gb Laptop 23.199 TL

Ortalama lol gibi oyunları kasmadan donmadan çalıştırabilir mi ? İş için almayı düşünüyorum ama günde 1 saat lol tarzı oyunlar oynuyorum.

Ortalama lol gibi oyunları kasmadan donmadan çalıştırabilir mi ? İş için almayı düşünüyorum ama günde 1 saat lol tarzı oyunlar oynuyorum.
İşlemci odaklı oyunlar. Bu işlemciyi bilmiyorum. Youtube dan işlemci ve ekran kartını yazarak birkaç video izleyerek oyun performansına bakabilirsiniz

Mübarek tabi ki çalıştırır ekran kartsız 5600hlı bir laptop bile 90-100 fps 1080p orta ayarda oynatır lolü

Arkadaşımda i5 li versiyonu var PUBG oynuyoruz genelde orta ayarlarda 80 - 100fps'lerde geziyor sanırsam güzel cihaz sadece bir serisinde anakartla ilgili sıkıntısı olduğu söyleniyordu bu forumda birisi seri olarak sonu 9 ile biten seride bu sorunun çözüldüğünü söylemişti ama hangi konuda gördüğümü hatırlamadığım için etiketleyemeyeceğim.

Valla hiç takip etmiyorum laptoplar için hangisi ne düzeyde olduğunu bunlarda Wat muhabbetleri filan var kafa karıştırıyor :D Biraz abes bir soru oldu sanırım teşekkür ederim.
35w en dusuk watt ortalama kullanici icin 85w veya 105w yetiyor bende 4050 140w var isimi fazlasiyla goruyor

sitede 2. el icin acilan kategori sus icin duruyor zaten.
Çok iyisiniz çok anlayışlısınız teşekkür ederim uyarınız için, aydınlandım. Zaten şikayetiniz hızla çözüldü ve mesajım silindi. Ben herhangi bir aksiyon almadan benim yerime hızla sildiler sayenizde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,256
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri