❌İndirim Bitti! Lenovo LOQ 13450HX / RTX 5060 47.499 TL

Reaksiyon skoru
117
Bu cihazda anakart sıkıntısı var mı bilmiyorum ama marka takıntısı olan ve güncel 5000 serisi laptop arayan varsa işini görecektir.

satıcıya güvenmeyenler için amazon.tr satıcılı, 16gb/512 modeli amazonda 49.999 TL

Son düzenleme:
Loq serisi sıkıntılı ama 5000 serisiyle düzeltmişler midir bilemiyorum, alacak olanlar yabancı incelemeleri takip edip alsınlar.

Bunda anakart sıkıntısı olacağını sanmıyorum çünkü 5060 için yeni anakarta geçmeleri lazım ve önceki serideki sorunu halletmişlerdir bence

Acer alıyosan türkiyede garantisi yok. Hp nin bazı modellerinde hall sensor problemi var olmayanlar alınır bu loq bi önceki seri anakart katiliydi kesinlikle alınmamalı bu serinin incelemeleri müşteri yorumları araştırılıp alınabilir çok yakışıklı cihaz ben de araştırıyorum
Ya bir laptop alıcam üni için hepsinde bir sorun bir şey var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yokmu fiyat performans oranı iyi sorunsuz bişey

Acer alıyosan türkiyede garantisi yok. Hp nin bazı modellerinde hall sensor problemi var olmayanlar alınır bu loq bi önceki seri anakart katiliydi kesinlikle alınmamalı bu serinin incelemeleri müşteri yorumları araştırılıp alınabilir çok yakışıklı cihaz ben de araştırıyorum
Gamegarajın x7t 5060 modelini almayı düşünüyorum doğru seçim olur mu

arkadaşımda ai 7 250 versiyonu var güzel cihaz havada kapılır bu fiyata

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,216
Üyeler
183,076
Son üye
darangel
Geri