Keyfen
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,100
hala bekliyorum5070 li görememiş olabilirsiniz ama daha kaliteli parçalarla 5060ti 16gbli toplanabilirdi
hala bekliyorum5070 li görememiş olabilirsiniz ama daha kaliteli parçalarla 5060ti 16gbli toplanabilirdi
bekliyorum
Artık sırtında taşıyarak derse girersin üniversite de masaüstüyleBekliyorum, ben benim topladığım sistemide atim sana
Alıntıyı görüntüle
Sunum içinde hocam uzatma kablosu var mı diye sorarArtık sırtında taşıyarak derse girersin üniversite de masaüstüyle
Hocam üçlü priz var mı monitörü takçamSunum içinde hocam uzatma kablosu var mı diye sorar
sen sistemi ne zaman topladın önceki indirim dedigin 1 hafta gayet ucuzdu niye simdi şey ypaıyosun kiş1 tane toplayıp atarmısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuanda öyle bi fiyat yok ama önceki indirimleri katarak ilerleyemeyiz bana güncel link atarmısın 5070 li 41 bin tl ye
dün topladımsen sistemi ne zaman topladın önceki indirim dedigin 1 hafta gayet ucuzdu niye simdi şey ypaıyosun kiş
Bekliyorumhala bekliyorum
43.111 tl tutuyor senin sistem ve güç kaynağı 650w, seçtiğin işlemcide %5-7 arası daha güçlü 1000 tl civarında ekleyip aynı işlemciyi bende seçebilirdim kasayı düşürerek anakartı bende yükseltebilirdim dipdide yazılmış iki sistem var daha iyisini bekliyorum sendenBekliyorum
Genel kullanımda %8 daha güçlü işlemciye yük bindiren oyunlarda %10 fark var güç kaynağı iki türlüde yetiyor yükseltme sonucu iki türlüde değişmen gerekecek 5070ti takıp ne olduğu belirsiz bir psu kullanıp risk alacaksan anakart b650 topladığım zaman 42.5kydı dediğim gibi uzay montaj yaparsan 360mm bile takarsın sende yükseltebilirsen yükseltseydin o zaman43.111 tl tutuyor senin sistem ve güç kaynağı 650w, seçtiğin işlemcide %5-7 arası daha güçlü 1000 tl civarında ekleyip aynı işlemciyi bende seçebilirdim kasayı düşürerek anakartı bende yükseltebilirdim dipdide yazılmış iki sistem var daha iyisini bekliyorum senden
güç kaynağı yetiyor ama geleceğe dönük verdim nasıl ki anakartta yeteni seçmeme rağmen daha pahalı b650 seçmiş olman gibi, uzay montajı iki kasadada yaparsan zaten fiyat farkı çıkıyor 360mm takarsın zaten 2 bin tl fiyat farkı verip bahsettiğin kasa yerine kasayı dediğin gibi varysayarak 650w yapar birazda ordan kazanır rami 32 yapar keyfime bakardım ki bu da her türlü daha iyi seçenek olurduGenel kullanımda %8 daha güçlü işlemciye yük bindiren oyunlarda %10 fark var güç kaynağı iki türlüde yetiyor yükseltme sonucu iki türlüde değişmen gerekecek 5070ti takıp ne olduğu belirsiz bir psu kullanıp risk alacaksan anakart b650 topladığım zaman 42.5kydı dediğim gibi uzay montaj yaparsan 360mm bile takarsın sende yükseltebilirsen yükseltseydin o zaman
Bende diyorum ki ne olduğu belirsiz güç kaynağına güvenilmez her türlü yükseltmek için onu değiştirmek gerekecek tabi risk almak istiyorsa o farklı bir seçenekgüç kaynağı yetiyor ama geleceğe dönük verdim nasıl ki anakartta yeteni seçmeme rağmen daha pahalı b650 seçmiş olman gibi, uzay montajı iki kasadada yaparsan zaten fiyat farkı çıkıyor 360mm takarsın zaten 2 bin tl fiyat farkı verip bahsettiğin kasa yerine kasayı dediğin gibi varysayarak 650w yapar birazda ordan kazanır rami 32 yapar keyfime bakardım ki bu da her türlü daha iyi seçenek olurdu
tamamda senin attığın kasada güç kaynağı ne ki ? kaldıki 5070 li sistem dizeriz diyodun bak o da yok bu fiyataBende diyorum ki ne olduğu belirsiz güç kaynağına güvenilmez her türlü yükseltmek için onu değiştirmek gerekecek tabi risk almak istiyorsa o farklı bir seçenek