Millet kotulemis bunu ama ben hic anlamiyorum uzun sureli istiyorum oyun icin alicamAlınır
Millet kotulemis bunu ama ben hic anlamiyorum uzun sureli istiyorum oyun icin alicamAlınır
Niye kötüledi ki, kötü bir yanı yok şahsen? Isınmıyor, kronik sorunu yok, daha ne olsunMillet kotulemis bunu ama ben hic anlamiyorum uzun sureli istiyorum oyun icin alicam
Valla millet oyle demis isiniyo iyi degil fln demisler dandik marka fln demisler ilk defa alicam pisman olmak istemiyorum kararsizimNiye kötüledi ki, kötü bir yanı yok şahsen? Isınmıyor, kronik sorunu yok, daha ne olsun
Msi olmayınca dandik oluyo millete göre zaten, hatta dandik olmaması için asus rog olmalı diyorlardırValla millet oyle demis isiniyo iyi degil fln demisler dandik marka fln demisler ilk defa alicam pisman olmak istemiyorum kararsizim
Dogrudur eee ne diyosunuz alinir mi ilk defa alicam beni 5 sene fln gorurur mu oyun icin cs fln oynuyorumMsi olmayınca dandik oluyo millete göre zaten, hatta dandik olmaması için asus rog olmalı diyorlardır
X7T alınırDogrudur eee ne diyosunuz alinir mi ilk defa alicam beni 5 sene fln gorurur mu oyun icin cs fln oynuyorum
Ben bi 1 saat kaldi dusuneyimX7T alınır