Ekran ayarlarından değiştir belki sabit kalmıştırLOQ 15IRH8 aldım şekli her şeyi süper ancak evde 240 ve 144 hz monitörüm bulunmakta olduğu için karşılaştırma yapabiliyorum
Bu laptop 60 hz gibi 144hzde acaba ben mi bi şeyi eksik yapıyorum?
valla her yerden ayarladım 144 yaptım ama 120 hz tabletim bile akışkan iade etmek istemiyorum napacağımı bilmiyorum acaba paneli mi kalitesizEkran ayarlarından değiştir belki sabit kalmıştır
Bende de aynı model var ve evet bende hissedebiliyorum sanki 144 değil gibi ekran. Belki ms değeri 25ms olduğu için kasıyor zannediyoruzvalla her yerden ayarladım 144 yaptım ama 120 hz tabletim bile akışkan iade etmek istemiyorum napacağımı bilmiyorum acaba paneli mi kalitesiz
değişim talep edecektim ama sanırım hepsi böyledir iade edeceğim böyle 144hz mi olur çok şaşırdımBende de aynı model var ve evet bende hissedebiliyorum sanki 144 değil gibi ekran. Belki ms değeri 25ms olduğu için kasıyor zannediyoruz
bu dediğin biraz komplo teorisi kanka bence imkansız evde 6-7 tane pc var 144 hz 165 ve 240 hz monitör var öyle olsa fark ederdimbana kalırsa ekran 144hz ancak oyun yapımcıları artan fps talep yoğunluğu yüzünden hileye kaçıp fps sayacını fazla gösteriyorlar.Sonuçta saniyede gösterilen kare sayısı teorikte ölçülmüyor ufak bir yazılım ile oyun fps ölçen uygulamaya kare sayısını veriyor.Aslında oyun daha düşük fps'de çalışıyor ama biz yüksek sanıyoruz.Yani esas hileyi oyun yapımcıları yapıyor.
yaptım hocam ilk hata veriyordu sonra düzeldi siz acer nitro 5 mi kullanıyorsunuz onun ekranı nasıl cs oynarken akıcı mı?Googledan UFO testi yapın, en iyi orada anlarsınız
165hz'nin tamamını hissedebiliyorumyaptım hocam ilk hata veriyordu sonra düzeldi siz acer nitro 5 mi kullanıyorsunuz onun ekranı nasıl cs oynarken akıcı mı?
ekran kartı modeliniz nedir bende aynısından alayım acerde gecikme az olduğunu söylediler LOQ serisi gecikme yüksek diye böyleymiş165hz'nin tamamını hissedebiliyorum