Neler Yeni

LENOVO LOQ vs ACER NİTRO 5?

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz
Anladım 4060 laptop için bana fazla gelir neden derseniz evde oyun için kurduğum zaten iyi bi masaüstü sistemim var 240 hz monitörlü

Laptopu basit işler ve basit oyunlar için alıyorum ne bileyim yatakta gta 5te araba sürmek için falan.

O yüzden 4050 tercih ediyorum.

Acer daha kötüyse değiştirmeyeceğim

ancak
şu videoda acer akıyor resmen
Dediğim gibi bu ekranda 25ms lenovo da 25ms belki oclok yapmıştır ekrana bilmiyorum ama 3ms li bir şey almadığın zaman tek tük farklılıklar dışında hepsi sana aynı gelecektir. Asus tuf a da bakabilirsin oc ile 20 ms e kadar düşüyor ghostingi az güzel ekranı var https://app.hb.biz/9BW3L8qVFOju

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Ömer Doğan
Arkadaşlar amazon indirimlerinden

Lenovo LOQ 15IRH8 satın aldım ancak ekran rezalet durumda 144hz gibi değil​

Aynı indirimlerde Acer marka bi laptop vardı

Acer Nitro 5 AN515-58-50FK bu model sizce iade edip tekrar indirim bekleyip acer mi alayım yoksa lenovoyu değişime mi göndereyim.​

Evde 144hz 165hz 240 hz laptopum var bu lenovo resmen 60hz gibi :D gecikme değerinden midir nedir cs oynamak imkansız GTAda sorun yok ve ayrıca lenovo ısınmıyor full ayarda 70 derece GTA bilginize ancak ekran rezalet durumda lütfen birisi napacağım konusunda yardım etsin konu açıyorum 1 kişi falan yazıyor bilir kişi yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca acer ısınıyor diyorlar limit koyarak ısınmayı çözemez miyiz herkes nerde yardım edin napacaz yav:/:/::/:/

ZvDx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Çağan
Arkadaşlar amazon indirimlerinden

Lenovo LOQ 15IRH8 satın aldım ancak ekran rezalet durumda 144hz gibi değil​

Aynı indirimlerde Acer marka bi laptop vardı

Acer Nitro 5 AN515-58-50FK bu model sizce iade edip tekrar indirim bekleyip acer mi alayım yoksa lenovoyu değişime mi göndereyim.​

Evde 144hz 165hz 240 hz laptopum var bu lenovo resmen 60hz gibi :D gecikme değerinden midir nedir cs oynamak imkansız GTAda sorun yok ve ayrıca lenovo ısınmıyor full ayarda 70 derece GTA bilginize ancak ekran rezalet durumda lütfen birisi napacağım konusunda yardım etsin konu açıyorum 1 kişi falan yazıyor bilir kişi yok mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca acer ısınıyor diyorlar limit koyarak ısınmayı çözemez miyiz herkes nerde yardım edin napacaz yav:/:/::/:/
cs2 de tüm ayarlar ultrada 150-200fps alıyorum ve işlemci maksimum 95 e çıktı o da nadiren genelde 85-90 arası geziniyor o da normal sıcaklık laptop için birde standa koysan bir kaç derece daha düsebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,176
Üyeler
160,964
Son üye
TheDeDe
Top Bottom