hiç bir şey okunmuyor bu testde kullanıcı incelemesi var ise atınız yoksa benim var çünkü kullanıcı incelemesi at ya da kendini kandırmaya devam et.inanmayanlar için 1 saat 25 dk izleyebilirsiniz. Laflara değil videolar ve testlere itibar ediniz sonra pisman olmayin. Gerçi testlere yalan da diyen çıkar gidin kendiniz test edin usb ue cinebench atıp Teknosada. 36 bin verip dandik ekranlı Loq almayin
%1 değerleride güzel gözüküyor. 50 w ile 80 derece biraz fazla ama bu bütçede bir laptop için normal. Zaten loqunda gördüğü değerler bu oyunlarda.inanmayanlar için 1 saat 25 dk izleyebilirsiniz. Laflara değil videolar ve testlere itibar ediniz sonra pisman olmayin. Gerçi testlere yalan da diyen çıkar gidin kendiniz test edin usb ue cinebench atıp Teknosada. 36 bin verip dandik ekranlı Loq almayin
Pekala hocam.hiç bir şey okunmuyor bu testde kullanıcı incelemesi var ise atınız yoksa benim var çünkü kullanıcı incelemesi at ya da kendini kandırmaya devam et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya da farklı bir i5 14500HX testi var ise atabilirmisin çünkü yok sanırım bu 14.nesil ile alakalı bir şey 14.nesil yeni kullanılmaya başladı ve victus aynı hamam aynı tas sadece Helios neo 18 ve legion 5i kullanıyor testlerini at karşılaştıralım cihaztv ninde testine inanmıyorum zaten sponsorlu biri.
bu günde victusun bir oyununu bozduk çok şükür milleti dolandırmak neymiş yazsın bunu beynine.
Görüyouz hocam. Alacak adamın umrunda mı oda önemli. Oyunlardaki %1 değerleri videoda var, gayette güzel. Adam laptopu kurcalmaycak ise neden umrunda olsun.bunu görüp hayla önerenleri anlamıyorum dev gibi yazıları görmüyorlar sanırım.
LOQ da çok güzel değil anakartı eyvallah iyi gibi de çok da güzel değil fakat victusdan iyi mi? kesinlikle.Pekala hocam.
Peki sizce iade vs belki olur diye uğraşmayayım mı?(genele)
kurcalayabilir HP ne yaparsa yapsın HX işlemci birazda olsa özgürlüğü var fakat attığım testde o özgürlükde kısıtlı anlayacağınız gene yanaşmanızı önermiyorum drop yüksek ihtimalle yaşanacak çünkü limit gördüğünüz gibi bir kullanmaya kalksa işlemciyi drop yaşanacaktır ekran kartı olarak iyidir ekran kartında limit yok zaten fakat işlemcide ki limit çok ağır.Görüyouz hocam. Alacak adamın umrunda mı oda önemli. Oyunlardaki %1 değerleri videoda var, gayette güzel. Adam laptopu kurcalmaycak ise neden umrunda olsun.
diğer testler ile karşılaştırmadığınız sürece asla bunun kanaatine varamazsınız victusa bu paralar asla değmez.Görüyouz hocam. Alacak adamın umrunda mı oda önemli. Oyunlardaki %1 değerleri videoda var, gayette güzel. Adam laptopu kurcalmaycak ise neden umrunda olsun.
ama emsalleri prochot yemiyor.1 sene kullanıp macun yenileme zamani sıvı metal sürdürülurse tadından yenmez bu fiyata ideal bi cihaz bence, zaten hx serisi daha özgür davranabiliyorsun işlemciye. Bu ekran kalitesinde ve r23 skorunda emsalleri 44 binlerde
Yeni cihaz olduğu için daha fazla test olacağını sanmıyorum ama testlerinde yalan olacağını zannetmiyorum. Adam canlı yayında yapıyor ne yapabikirki?LOQ da çok güzel değil anakartı eyvallah iyi gibi de çok da güzel değil fakat victusdan iyi mi? kesinlikle.
kurcalayabilir HP ne yaparsa yapsın HX işlemci birazda olsa özgürlüğü var fakat attığım testde o özgürlükde kısıtlı anlayacağınız gene yanaşmanızı önermiyorum drop yüksek ihtimalle yaşanacak çünkü limit gördüğünüz gibi bir kullanmaya kalksa işlemciyi drop yaşanacaktır ekran kartı olarak iyidir ekran kartında limit yok zaten fakat işlemcide ki limit çok ağır.
diğer testler ile karşılaştırmadığınız sürece asla bunun kanaatine varamazsınız victusa bu paralar asla değmez.
UV yapabilir, Termal macunun değiştirmiş olabilir bunları söylemez ise haksızlık eder çünkü bu 2 şey olur ise ciddi farklar yaratır bunun örneği tulpar t5 dir.Yeni cihaz olduğu için daha fazla test olacağını sanmıyorum ama testlerinde yalan olacağını zannetmiyorum. Adam canlı yayında yapıyor ne yapabikirki?
bir de canlı yayın diye yemeyin recep baltaş da aynısını yaptı canlı yayında izleyin görürsünüz ama çok saklayamadı dereceler açık olduğu için.Yeni cihaz olduğu için daha fazla test olacağını sanmıyorum ama testlerinde yalan olacağını zannetmiyorum. Adam canlı yayında yapıyor ne yapabikirki?
dediğiniz gibi sponsor olduğu için tek bir kaynağa güvenmek mantıklı değil.UV yapabilir, Termal macunun değiştirmiş olabilir bunları söylemez ise haksızlık eder çünkü bu 2 şey olur ise ciddi farklar yaratır bunun örneği tulpar t5 dir.
ve cihaz tv nin sponsorlu olduğunu unutmayın asla gömmez daima göklerde tutmaya çalışacaktır hiç limitden bahsettiğini gördünüz mü?
bir de canlı yayın diye yemeyin recep baltaş da aynısını yaptı canlı yayında izleyin görürsünüz ama çok saklayamadı dereceler açık olduğu için.