ali.gokhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Merhaba arkadaşlar,
10. Ayın başında Abdullah bu laptop için Hepsiburada’da indirim paylaşmıştı. Ben de araştırma yapmadan hızlıca satın aldım. Ürün elime ulaştığında ilk kurulumdan itibaren ciddi sorunlarla karşılaştım:
Cihaz henüz 4 günlükken garantiye göndermek zorunda kaldım.
İlk bakışta sorunlar düzelmiş gibi görünüyordu. Birkaç oyun testinde fena olmayan sonuçlar aldım. Ancak çok geçmeden USB portlarından birinin çalışmadığını fark ettim.
Cihaz toplamda yaklaşık 12–15 gün daha serviste kaldı.
Fakat bilgisayar elime ulaştığında ilk yaşadığım problemlerin daha da kötüleştiğini gördüm.
RTX 3050’nin normalde 70–80 FPS verebildiği oyunlarda, bu cihaz 30 FPS’nin üzerine çıkamıyordu.
Performans dalgalanması, darboğaz, ışık hataları tamamen geri dönmüştü.
Bu yaşadıklarım sadece benim başıma mı geldi bilmiyorum, ancak bu modeli almayı düşünenlere kendi tecrübemi paylaşmak istedim. Servis formlarını ve yaşadığım problemleri gösteren videoyu konu içinde bulabilirsiniz.
Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız.
FPS Drop :
Işık ynaıp sönmesi :
10. Ayın başında Abdullah bu laptop için Hepsiburada’da indirim paylaşmıştı. Ben de araştırma yapmadan hızlıca satın aldım. Ürün elime ulaştığında ilk kurulumdan itibaren ciddi sorunlarla karşılaştım:
- Bilgisayar ağır şekilde darboğaza giriyor,
- Oyunlarda sürekli takılmalar yaşanıyor,
- Klavye aydınlatması kendi kendine yanıp sönüyor,
- Ne yaptıysam bu sorunları çözemedim.
Cihaz henüz 4 günlükken garantiye göndermek zorunda kaldım.
1. Servis Süreci – İlk Gönderim
Yaklaşık 15 gün sonra ürün bana geri geldi.- Anakartı değiştirmişler.
İlk bakışta sorunlar düzelmiş gibi görünüyordu. Birkaç oyun testinde fena olmayan sonuçlar aldım. Ancak çok geçmeden USB portlarından birinin çalışmadığını fark ettim.
2. Servis Süreci – İkinci Gönderim
Tekrar garantiye gönderdim.- Bu serviste de yine anakart değiştirilmiş.
Cihaz toplamda yaklaşık 12–15 gün daha serviste kaldı.
Fakat bilgisayar elime ulaştığında ilk yaşadığım problemlerin daha da kötüleştiğini gördüm.
RTX 3050’nin normalde 70–80 FPS verebildiği oyunlarda, bu cihaz 30 FPS’nin üzerine çıkamıyordu.
Performans dalgalanması, darboğaz, ışık hataları tamamen geri dönmüştü.
Sonuç
Ürünü şu an iade için tekrar göndermiş bulunuyorum.Bu yaşadıklarım sadece benim başıma mı geldi bilmiyorum, ancak bu modeli almayı düşünenlere kendi tecrübemi paylaşmak istedim. Servis formlarını ve yaşadığım problemleri gösteren videoyu konu içinde bulabilirsiniz.
Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsınız.
FPS Drop :
Işık ynaıp sönmesi :