Reves9
80+
Ayarı yaparsa sorun olmaz diyorsunuz da ayarı yapılmış bir video varsa elinizde bekliyorum.Ayarını yaparsa sorun olmaz senin dediğin nitro v15 asla alınmaz.
Ayarı yaparsa sorun olmaz diyorsunuz da ayarı yapılmış bir video varsa elinizde bekliyorum.Ayarını yaparsa sorun olmaz senin dediğin nitro v15 asla alınmaz.
YouTube'da cihaz tv var ordan bak.Ayarı yaparsa sorun olmaz diyorsunuz da ayarı yapılmış bir video varsa elinizde bekliyorum.
O videoyu izleyin sonrasında gelin tavsiye verin o zaman. Videonun içinde ayarı yapılı haliyle laptopun masayı titrettiğini söylüyor adam. Ezbere konuşmayın.YouTube'da cihaz tv var ordan bak.
Yani evet yüksek fan sesi ve ısınma sorunu var ama Ayar yapılırsa kullanılır.O videoyu izleyin sonrasında gelin tavsiye verin o zaman. Videonun içinde ayarı yapılı haliyle laptopun masayı titrettiğini söylüyor adam. Ezbere konuşmayın.
O zaman cihazların hepsindeki soğutma sistemi boşa. Hepsini ayarla kısıtlayalım öyle kullanalım. Kaldı ki bu alınmaz soğutması kötü dediğiniz acer 50 db de çalışırken attığınız sistem ayarları yapılı haliyle 55db ortalamada çalışıyor.Yani evet yüksek fan sesi ve ısınma sorunu var ama Ayar yapılırsa kullanılır.
Ya haklısın tamam bende böyle sorun olduğunu kabul ediyorum ama ayarlarını yapıp kullanabilirsin loq alacağıma nitro 5 alırım ama bazıları victusa çöp deyip nitro 5 övüyor bende onları anlamıyorum bütçe çıkarsa victus 16 daha iyi olur.O zaman cihazların hepsindeki soğutma sistemi boşa. Hepsini ayarla kısıtlayalım öyle kullanalım. Kaldı ki bu alınmaz soğutması kötü dediğiniz acer 50 db de çalışırken attığınız sistem ayarları yapılı haliyle 55db ortalamada çalışıyor.
Victus r1042nt bu bütçede çok iyi zaten. loq bu bütçede alınmaz. Geçenlerdeki gibi tekrar 27 bin liraya kadar düşerse düşünülebilir. Acer bu bütçede f/p ama sorunları var işte. Ona göre karar verilip gerekirse bütçeyi biraz arttırıp victus alınmalı. Arttırılamıyorsa düşürülmeli ve 4050 f/p bir ürün alınmalı. Bu bütçede şahsen ben olsam tercih yapmam.Ya haklısın tamam bende böyle sorun olduğunu kabul ediyorum ama ayarlarını yapıp kullanabilirsin loq alacağıma nitro 5 alırım ama bazıları victusa çöp deyip nitro 5 övüyor bende onları anlamıyorum bütçe çıkarsa victus 16 daha iyi olur.
İkinci el cihaz almak mantıklı mı mesla buVictus r1042nt bu bütçede çok iyi zaten. loq bu bütçede alınmaz. Geçenlerdeki gibi tekrar 27 bin liraya kadar düşerse düşünülebilir. Acer bu bütçede f/p ama sorunları var işte. Ona göre karar verilip gerekirse bütçeyi biraz arttırıp victus alınmalı. Arttırılamıyorsa düşürülmeli ve 4050 f/p bir ürün alınmalı. Bu bütçede şahsen ben olsam tercih yapmam.