Lenovo LOQ 4060 alınır mı?

https://shop.asus.com/tr/90nr0nk7-m008f0-rog-strix-g16-2025-g614.html?config=90NR0NK7-M008F0 şu modele bakmistim uzun sure gotursun istiyorum ama şarj her seferinde endiselendiriyor ya derse goturdugumde sarjdan cekince 1 saatte biterse diye icindeki parcalae guclu oldugu icin
Oyuncu laptoplarının çoğu batarya performansı ile öne çıkmaz. 1 saatte bitebilir oyun oynarsan 30 dakikada da biter. 🤣
3 saat bataryada dayanan laptop bakarsın laptop tozlanınca fanlar boş döndüğünde 2 saat gider. Arkada Windows update yapar. Çok ağır oyunlar oynakayacaksanız macbook öneriyorum ben genelde ama hem ağır oyun hem ofis işi için bazı modellerde çok dikkat etmek şart batarya değerine vs. üst segment modelleri soruyorsunuz bunlar hakkında pek fikrim yok maalesef.

Oyuncu laptoplarının çoğu batarya performansı ile öne çıkmaz. 1 saatte bitebilir oyun oynarsan 30 dakikada da biter. 🤣
3 saat bataryada dayanan laptop bakarsın laptop tozlanınca fanlar boş döndüğünde 2 saat gider. Arkada Windows update yapar. Çok ağır oyunlar oynakayacaksanız macbook öneriyorum ben genelde ama hem ağır oyun hem ofis işi için bazı modellerde çok dikkat etmek şart batarya değerine vs. üst segment modelleri soruyorsunuz bunlar hakkında pek fikrim yok maalesef.
yok oyun oynarken zaten şarja takılı olur oyun oynarken cok enerji harcar ama normal ders, pdf, sunum gibi hafif islerde uzun sure gitmesini istiyorum

yok oyun oynarken zaten şarja takılı olur oyun oynarken cok enerji harcar ama normal ders, pdf, sunum gibi hafif islerde uzun sure gitmesini istiyorum
Gidip 40 45W wh bataryalı oyun laptopu almazsan 2 3 saat arası gidiyor en dandik oyuncu laptopu bile o söylediğin işlerde. Ama batarya çabuk ölebiliyor değiştirmekte maliyetli. Ofis laptopu tarzı zorladığım Asus laptopum vardı 2 senede batarya gg oldu 4 5 yıl bataryasız kullandım. 😀

Hani kapasite git gide düşecek 4 5 saat giden cihaz 2 3 saate düşebilir ama hani çok program yüklemek bile laptopa bunu etkiliyor bence.

Gidip 40 45W wh bataryalı oyun laptopu almazsan 2 3 saat arası gidiyor en dandik oyubcu laptopu bile o söylediğin işlerde. Ama batarya çabuk ölebiliyor değiştirmekte maliyetli. Ofis laptopu tarzı zorladığım Asus laptopum vardı 2 senede batarya gg oldu 4 5 yıl bataryasız kullandım. 😀

Hani kapasite git gide düşecek 4 5 saat giden cihaz 2 3 saate düşebilir ama hani çok program yüklemek bile laptopa bunu etkiliyor bence.
önerdiğin bir model var mı?

bilgisayar mühendisliği öğrencisi için oyun da oynatacak ama disarsa derste vs. sarji uzun gidecek laptop arıyorum bu nasıldır?
Bu fiyata asla. 4070 loq var amazonda 47k ya

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
230W adaptörle geliyormuş güzel bu.

benim attigim modelde 64gb ram 4tb ssd vardi o yuzden fiyati yuksek. ama loqun sarji gitmiyor dediler hafif yukte 7 8 saat giden model var mi 4 yil icinde zaten pil omru azalacagi icin

benim attigim modelde 64gb ram 4tb ssd vardi o yuzden fiyati yuksek. ama loqun sarji gitmiyor dediler hafif yukte 7 8 saat giden model var mi 4 yil icinde zaten pil omru azalacagi icin
O tarz giden modeller anca ofis laptopu ya da macbook olur çoğu oyuncu laptopu başta görse bile sonra sonra görmez o değerleri.

O tarz giden modeller anca ofis laptopu ya da macbook olur çoğu oyuncu laptopu başta görse bile sonra sonra görmez o değerleri.
macde oyun sansi hic yok di mi oyle cok hikayeli oyun falan oynamiyom en fazla rainbow six, rust gibi

Tamam ama 4tb koydular diye 20tb fiyatı eklemişler. Ram de ssd de artırılır mühim değil ama ekran kartı yükseltmesi yapamazsın. Şarjı uzun gitsin istiyosan gaming laptop almican ofis laptopu alıcan onda da oyun oynayamazsın. Pil konusunda en iyi seçenek macbooklar

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
macde oyun sansi hic yok di mi oyle cok hikayeli oyun falan oynamiyom en fazla rainbow six, rust gibi
O tarz oyunları Macbook açar bence ranbiow'a emin değilimde mc rahat oynarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Macbook al sonra para biriktirip giriş seviyesi masaüstü topla yavaş yavaş Allah bereket versin. Macbook'ta hafif toplamada ağır oyunlar oynarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri