Neler Yeni

Yardım Lenovo LOQ 83GS0060TR Ekran kartı kaç watt?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
C Ş
Kral adam ya detaylı detaylı coşturmuş eyvallah reiss.
9 ay taksit seçeneği ve satıcının amazon olması cezbedici geliyor.
Masaüstü gibi kullanıcam zaten sadece taşırken masaüstünün zorluğunh çektirmesin diye laptop istiyorum.
Aklıma darboğaz testi geldi yapayım dedim, yaptım yüzde 15 geldi.
Nasıl iyi midir?
Battery low muhabbeti. Şarjdayken oyun oynayınca olan durum muydu? Yorumlarda öyle bi durumla karşılaşan birini gördüm şarja takılı 80de başladıysa 2 saat sonra 78e düşmüş oluyor. Yani bi zararı var mı yoksa bence bi sıkıntı yok. Yüzde 2lik şarj nolucak ki bişey olmaz.
Genel olarak fanları nasıl laptobu soğutabiliyor mu fan sesinden başka sesler geliyor mu? Misal fanlar açılmadan önce kırt sesi gelip fanların çalışması gibi. Kronik olarak herhangi bir kusur var mı?
Birkaç kötü yanını da ben sayayım: Ses yüksekliği çok az. Son seste bile tatmin etmiyor. En düşük ekran parlaklığı çok düşük (karanlıkta en düşük ekran parlaklığına alıp baksan bile çok zor görürsün o derece). Aynı şekilde en yüksek ekran parlaklığı da çok yüksek değil.
Fan modunu oynadığın oyuna göre el ile ayarlarsan daha iyi olur. Keza yapay zekanın ayarladığı otomatik modda en yüksek fan modundan daha az soğutuyor. Aynı şekilde oyun oynarken sessiz modda sakın çalıştırma.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığımda uzun yıllar kullanırım dersen i7 ve RTX 4060 olanı almanı öneririm.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,285
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom