Lenovo LoQ Alinir mi?

6Gb ekran kartı günümüz şartlarında yetersiz kalıyor bu fiyata 8gb 4060 bulabilirsiniz diye düşünüyorum

35k butceyle bunu almaya daha yakinim, sizce alınır mı? Bir de Windows 10 mu 11 mi kurmalıyım?
alacaksan win 11 kur ama ben olsam almazdım i5 12600hxlerde yanma sorunu var

35k butceyle bunu almaya daha yakinim, sizce alınır mı? Bir de Windows 10 mu 11 mi kurmalıyım?
36 bine @MoonWalk Asus TUF'u paylaşmış. Bu bütçede ve piyasada alınabilecek en mantıklı laptop bence. Lenovo LOQ'tan uzak durun. Ciddi anakart sorunları var. Diğer sorunuza gelirsek; Windows 11 23H2 kurmanız iyi olur. 24H2 önermiyorum, Hâlâ çok sıkıntı var.

Son düzenleme:
36 bine @MoonWalk Asus TUF'u paylaşmış. Bu bütçede ve piyasada alınabilecek en mantıklı laptop bence. Lenovo LOQ'tan uzak durun. Ciddi anakart sorunları var. Diğer sorunuza gelirsek; Windows 11 23H2 kurmanız iyi olur. 24H2 önermiyorum, Hâlâ çok sıkıntı var.
hocam 38k gözüküyor suanda malesef o kadar bütçem yok ve taksitli almak istiyorum.Hala karar veremedim ne alacagima

o fiyatta 4060'lı versiyonu vardı zaten

Lenovo log alınmaz anakart arızası var çoğunda bende aldım aynısını yaşadım iki defa garantiye gönderdiğim için para iadesi aldım

hocam 38k gözüküyor suanda malesef o kadar bütçem yok ve taksitli almak istiyorum.Hala karar veremedim ne alacagima
4060lı TUF için indirim bekleyin hocam veya şu cihaza da bakabilirsiniz ama 4050 çok önermem bu bütçede.

hocam saticinin direkt olarak amazon,hepsiburada veya trendyol gibi büyük firmalar olmasini istiyorum.

Geri