🔥İndirim LENOVO LOQ AMD 7-250 24GB 1TB RTX5060 - 51.499 TL

hocam bende 1tb 51.499 gözüküyor, 2TB yapınca 52.990 oluyor kupon mu var nasıl aldınız o fiyata
Anlık indirim yakaladım. Cidden söylüyorum telefonda timer kurdum her 10dkda bir titreşim yapması için ve her titreşimde siteye girip f5 bastım denk geldim ve daha satın almadan foruma link atıp alacağımı yazdım belki bekleyen vardır diye. Üst tarafta da indirim olursa etiketler misiniz diye de yazmışım zaten :) 3 4 dk içinde de satın almıştım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kargoda iptal ettim, 52500'e sipariş ettim 2tb olanı. 2tb olması müthiş, amd de daha iyiymiş bu seride.
hayırlı olsun ikimize de çok çok iyi vakit geçiririz başında inşallah

kargoda iptal ettim, 52500'e sipariş ettim 2tb olanı. 2tb olması müthiş, amd de daha iyiymiş bu seride.
uzun zamandır 5060 laptop arıyordum. yarın daha ucuza bir şeyler denk gelir mi bilmiyorum. alınmalı mı sizce bu pc

hocam bende 1tb 51.499 gözüküyor, 2TB yapınca 52.990 oluyor kupon mu var nasıl aldınız o fiyata
2tb versiyonu satıcı Beta Plus bende de 52.500 defalarca satın almayı deniyorum kod gelmiyor telefona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi bir tek ben mi alamıyorum stok bitecek kodum gelmiyor

Hocalarım sonunda aldım 52.490 fiyatına.
12 taksit klasik, Beta plus satıcı. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim

hayırlı olsun beyler güzel ürün.
Vallahi hocam ben de uzun süre araştırıp geldim bu ürüne. Yabancı kanallarda fanların sessizliği, soğutma kalitesi ve performans oldukça övülmüş. Bu fiyata 2tb ssd, mux switch, advanced optimus ve G sync olması da ayrı bir olay zaten

Benim Excalibur G870 i değiştirmeyi düşünüyordum ama işlemci i7-13620h a kıyasla performans açısından düşük olunca vazgeçtim.Diğer vazgeçme nedenim de ramlere gelen fahiş zamlar 24gb benim için yeterli olmayacaktı çünkü.

usb ile win11 kurarken wifi driveri eklemem yeter mi usbye? chatgpt ssd görmeyebilir depolama driveri vs. de ekle ve Microsoft tool kullanma rufus kullan uefi olsun diye dedi. ilk windows laptobum o yüzden ilk kez yapacağım.

Vallahi hocam ben de uzun süre araştırıp geldim bu ürüne. Yabancı kanallarda fanların sessizliği, soğutma kalitesi ve performans oldukça övülmüş. Bu fiyata 2tb ssd, mux switch, advanced optimus ve G sync olması da ayrı bir olay zaten
hocam hayırlı olsun güzel takip etmişsin:) bende siparişi verdim

Boşuna stres yapmışız hocam ya indirim hala devam ediyor 😄

@fufuker1 @Davidd @ta3ecr hepimize hayırlı olsun hocalarım özellikle Davidd hocam benim gibi saatlik kontrol edip beklemiş gördüğüm kadarıyla 😄
valla çok heyecanlıydım ya ilk defa kendime bu çapta bir alışveriş yapıyorum ilk bilgisayarımı da kendim seçme şansım olmadı o yüzden heyecanlı bi süreç geçirdim diyebilirim :) herkesin gönlüne göre olsun inşallah

sizce sigortalatmak gerekir mi? banka tarafından şöyle bir teklif geldi 3600 tl

1764275084656.webp

Geri