🔥İndirim LENOVO LOQ AMD 7-250 24GB 1TB RTX5060 - 51.499 TL

Ekran spectlerinde ms değeri genelde laptoplar için verilmez standart gibidir. bu arkadaşın değerleri bunlar. aşağıda bilgi içermiyor ama ms 'nin kötü olacağını düşünmüyorum
Alıntıyı görüntüle

İşlemcide önceki mesajlarda bi ss atmıştım i5 karşılaştırmasında. Ryzen'ın performansı iyiydi. farklı bir işlemci kastediliyorsa ona bakalım. Ama Ryzen bu işi biliyor bence oyun konusunda. ekran kartsız düz bir laptop baksaydık Intel derdim o net.
Oyun performansında single core ve l3 önemli. İntel bu 2 hususta da ufak farkla önde dediğim gibi yakın işlemciler.Advanced optimus olması da güzel.

İptal ettim bu benim TUF u ama bunuda alsam mı emin değilim. Bu gidişle bi b*k alamicam da neyse

Oyun performansında single core ve l3 önemli. İntel bu 2 hususta da ufak farkla önde dediğim gibi yakın işlemciler.Advanced optimus olması da güzel.
Direkt karşılaştırdığın işlemci hangisi iletme şansın var mı? ona göre yorumlamaya çalışayım ben de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İptal ettim bu benim TUF u ama bunuda alsam mı emin değilim. Bu gidişle bi b*k alamicam da neyse
Bi başlıkta aktif katılım ve siyaset dönmüyorsa iyi üründür :D sen al merak etme

Direkt karşılaştırdığın işlemci hangisi iletme şansın var mı? ona göre yorumlamaya çalışayım ben de

Bi başlıkta aktif katılım ve siyaset dönmüyorsa iyi üründür :D sen al merak etme
13450hx

1 puan için AMD 'yi üzmeyelim :) Takılıyorum linki aşağı da bırakıyorum merak edenler için. Genel olarak AMD daha başarılı, çok net. Sayfanın en altında oylamada da açık ara AMD tavsiye edilmiş.

1763064238710.webp

O zaman özet soru benim için şu oluyor, i5 13.nesil dengi bi islemci sırf 5060 var diye 50k üstü eder mi? Bu paraya çıkınca iyi bi işlemci istiyor insan

4060 TUF u iptal edip aldık
Yansın bu eller
O zaman özet soru benim için şu oluyor, i5 13.nesil dengi bi islemci sırf 5060 var diye 50k üstü eder mi? Bu paraya çıkınca iyi bi işlemci istiyor insan

Kral valla böyle şeyler deme bunuda iptal ederim

Ekler

• 1000012473.webp
    1000012473.webp
    64.8 KB · Hit: 67
13 nesil eşiti değil ki benchmarka bakar mısın hocam? direkt 14 diyemem ama 13.8 eşiti gibi bir şey.

4060 TUF u iptal edip aldık
Yansın bu eller

Kral valla böyle şeyler deme bunuda iptal ederim
hayırlı olsun hocam

Son düzenleme:
Bende sipariş verdim bu akşam başka indirim kampanya olmazsa ömürlük dost olacaz bunla

yeni nesil amd işlemci, tek slot 24 gb ram, 100w ekran kartı, sağlam kasa, peşin fiyatına 12 taksit. GGWP500 kodunu kullanmayı unutmayın.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Geçen paylaşılan oledliyi aldım, çıkmayan sorun kalmadı

Geri