🔥İndirim LENOVO LOQ AMD 7-250 24GB 1TB RTX5060 - 51.499 TL

yeni nesil amd işlemci, tek slot 24 gb ram, 100w ekran kartı, sağlam kasa, peşin fiyatına 12 taksit. GGWP500 kodunu kullanmayı unutmayın.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aşağı yukarı bu fiyatlara taksitli laptop bakıyordum. Kasam vardı zaten ama laptop da lazım artık. 17.3 ekran düşünüyordum normalde. Bu fiyatlara en mantıklısı bu laptop mu hocam

Aşağı yukarı bu fiyatlara taksitli laptop bakıyordum. Kasam vardı zaten ama laptop da lazım artık. 17.3 ekran düşünüyordum normalde. Bu fiyatlara en mantıklısı bu laptop mu hocam
Güven hocam çok güzel cihaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İ5 olanı alacağım ama dün 47 olan fiyat şimdi 51
Loq inteller hep sıkıntılı

Güven hocam çok güzel cihaz

Loq inteller hep sıkıntılı
ne konuda sıkıntı hocam intel loqlar performans açısından daha iyi söyleniyor pil

bu arada çektim bitane :D linkteki ilanı bakalım nasıl bişey bu kadar övgüyü hak ediyor mu

@vada bu laptopun monitöre bağlayacağım da usb to displayport mu lazım tam verimliliği sağlamak için bilgin varmıdır.Amaç monitörden tam performans almak

Bu yeni nesil işlemci isimlendirmelerine hiç hakim değilim. Güzel mi işlemci mi gerçekten? Bir de eski seri log modellerinde düşük seviye adaptör durumu vardı. Ürününki kaç w acaba

Bu yeni nesil işlemci isimlendirmelerine hiç hakim değilim. Güzel mi işlemci mi gerçekten? Bir de eski seri log modellerinde düşük seviye adaptör durumu vardı. Ürününki kaç w acaba
satıcıya sormak gerekiyor bana 245w adaptör ile geldi

isimlerde ortalık karıştı ama amd 'yi gaming dünyasında tek geçiyorum ben. meraklısına: https://www.amd.com/en/products/pro...200-series/amd-ryzen-7-250.html#product-specs

adaptör bilgisi: 245W Slim Tip (3-pin)

245Watt işlemci pil konusunda üzmez. Performans eski 7840hs ayarında.

245Watt işlemci pil konusunda üzmez. Performans eski 7840hs ayarında.
valla performans için normalde i5 olan modeli alacaktım. Fakat hem laptopu zorlayacağım bir şey hemde daha güncel olması için ryzenden yana kullandım hakkımı.Performans Kaybı %20 olmadıkça üzmez diye düşünüyorum

valla performans için normalde i5 olan modeli alacaktım. Fakat hem laptopu zorlayacağım bir şey hemde daha güncel olması için ryzenden yana kullandım hakkımı.Performans Kaybı %20 olmadıkça üzmez diye düşünüyorum
performans kaybı olacağını hiç düşünmüyorum

1763059365160.webp

2 tb olanı 52600 e aldım umarım pişman olmam

Geri