edm321
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 570
Yok hocam kalmasına gerek yok satıcı sağlam Trendyol zaten dolandırıcılığa müsade etmez. Hayırlı olsun.aldım zaten ama kafamda soru işaretleri kaldı işte![]()
Yok hocam kalmasına gerek yok satıcı sağlam Trendyol zaten dolandırıcılığa müsade etmez. Hayırlı olsun.aldım zaten ama kafamda soru işaretleri kaldı işte![]()
bunu aldım ama aynı fiyata 12 gb ram /512 gb SSD aldım. Yaklaşık 5000 lira farka 1 tb ssd 12 gb RAM ekledim. Sonuç olarak 1.5 tb 24 gb ram halini 42.500 tl aldım. Fiyatı birden bu kadar ucuzlamasina hayret ediyorum. N11'de 1 Yıldızi hak ediyorlarKeske bunu alsaymisim
Hocam seninki biraz şansızlık olmuş sağlık olsunbunu aldım ama aynı fiyata 12 gb ram /512 gb SSD aldım. Yaklaşık 5000 lira farka 1 tb ssd 12 gb RAM ekledim. Sonuç olarak 1.5 tb 24 gb ram halini 42.500 tl aldım. Fiyatı birden bu kadar ucuzlamasina hayret ediyorum. N11'de 1 Yıldızi hak ediyorlar
Hocam bende aldım salıya geliyor kronik sorun vs var mıWatt yetersiz geldiğinden bataryadan da alıyor güç battery drain deniyor bu olayada. Siz direk teknik servise ulaşın 245W adaptör isteyin bedava gönderiyorlar. Ama göndermedikleride oluyor![]()
Çin üretimi bir kroniği yok. Sadece dediğim gibi yanında gelen adaptör yetersiz Lenovo destekten isteyin vermezlerse alın.Hocam bende aldım salıya geliyor kronik sorun vs var mı