Neler Yeni

🔥İndirim Lenovo LOQ ARC A530M %100 sRGB 21.999 TL

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
SERHAT BOZBAYIR
GPusuz i7 zart zurt yerine günlük kullanilmaya alinabilir

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
sergen
İntel işlemcili loq modellerinde anakart yanma sorunu var, intel işlemciler amdye kıyasla çok güç tükettiği için risk yüksek ama garantisi varsa gönderirsiniz onarırlar.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
ömer
İntel işlemcili loq modellerinde anakart yanma sorunu var, intel işlemciler amdye kıyasla çok güç tükettiği için risk yüksek ama garantisi varsa gönderirsiniz onarırlar.
Sessiz modda kullanınca frekans düşürüyor yanma riski gider zaten normal modda kullanınca ses fazla oluyor

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mete C. E.
bir adet çektik günlük kullanım için zaten normal benzer özellikte laptoplar 18-19k.
bu hem daha performanslı hem ekranı vs. düzgün (asla oyun oynanmayacak)

teşekkürler.

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Sessiz modda kullanınca frekans düşürüyor yanma riski gider zaten normal modda kullanınca ses fazla oluyor
Throttle Stop indirip Watt ı sabitleyebiliyorsunuz Sorun olmaz bence

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Y K
2 gündür kullanıyorum çok memnunum, internetteki rtx 2050 ve 3050 videolarında galiba bir sorun var, çünkü gta v enhanced'i FHD herşeyi full Ray tracing kapalı şekilde 60 FPS story modda veriyor, adamların incelemesindeki ayarlara baktım aynı ama fps 40'ı gçemiyor, 20 fps nerede acaba? Ya kıyaslamalarda taraf tutuluyor yada driver güncel değil, redditte global araştırdım, driver güncelleyince fps arttığını söyleyenler olmuş, ben eski yada yeni driver gibi karşılaştırma yapmadım, geldi w11 yükledim bios dahil herşeyi güncelledim çokta güzel performansı var. CSGO2 falan oynamam ama isteyen varsa SS alır buraya atarım ayarları ile birlikte.

sergens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
sergen
2 gündür kullanıyorum çok memnunum, internetteki rtx 2050 ve 3050 videolarında galiba bir sorun var, çünkü gta v enhanced'i FHD herşeyi full Ray tracing kapalı şekilde 60 FPS story modda veriyor, adamların incelemesindeki ayarlara baktım aynı ama fps 40'ı gçemiyor, 20 fps nerede acaba? Ya kıyaslamalarda taraf tutuluyor yada driver güncel değil, redditte global araştırdım, driver güncelleyince fps arttığını söyleyenler olmuş, ben eski yada yeni driver gibi karşılaştırma yapmadım, geldi w11 yükledim bios dahil herşeyi güncelledim çokta güzel performansı var. CSGO2 falan oynamam ama isteyen varsa SS alır buraya atarım ayarları ile birlikte.
Hocam valla ben o pcyi 22 bin TL'ye almadığıma pişman oldum diyebilirim, hepsiburada kartı vardı 9 taksite alabiliyordum birde, Rica etsem cs2 low ayarlarda kaç avg fps alıyor test eder misiniz? Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.

Bumbastik

80+ Bronze
Ben de alacaktım taksitle sonra 3050 laptop denk geldi 16k ya onu aldım. Hayırlı olsun

SamMobile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Samet
Hocam valla ben o pcyi 22 bin TL'ye almadığıma pişman oldum diyebilirim, hepsiburada kartı vardı 9 taksite alabiliyordum birde, Rica etsem cs2 low ayarlarda kaç avg fps alıyor test eder misiniz? Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın.
Anakart sorunlarını araştırınca siparişimi iptal etmiştim. Ben de pişman olacak gibiyim 22bine bu ayarda pc yok maalesef

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Y K
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,858