Neler Yeni

Lenovo LOQ ekran ışık sızması sorunu.

enfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berat topcu
2 hafta önce bilgisayarı aldım herhangi bir sorunu yok gibiydi ışık sızması açısından ama son 3 gündür alttan ışık sızıyor parça parça görebiliyorsun ama şöyle bir olayı var eğer ışık sızarken ekranın alt çerçevesinin ortasına bastırırsan bu sızma geçiyor ve ekranın parlaklığı artıyor yani bilgisayar normale dönüyor bırakınca tekrar sızma devam ediyor ve ekran parlaklığı azalıyor. Şimdi, iade süresi dolmadan iade işlemlerini başlattım yeni cihaz istiyorum talebi olarak gönderdim ama bu değişim işi kabul edilir mi para iadesi mi olur para iadesi işime gelmez bilgisayar 2.5k zamlandı aldığımdan beri veya hiç uğraşmayıp bilgisayarı garantiye yollayıp yaptırsam mı siz olsanız ne yapardınız?

TİTAN.

80+ Platinum

Şöyle video attım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de 29k ya aldım. şuan 33k oldu. işte çok saçma bi sorun. iade talebini bitmesine 2 saat kala oluşturdum yeni ürün talebi olarak ama uğraşam mı yoksa garantiye mi yollasam bilemedim. şuan kullanıma pek bi sıkıntısı da yok yoğunumda aslında bu bilgisayarı acil işim olduğu için pat diye aldım. o yüzden kafam karışık sizlerden fikir almak için konuyu açmıştım aslında.
kanka o durum bendede oluyor yani laptop kenarlarına bastırınca olması normal diye düşünüyorum için rahat değilse değişim iste cihaz güzel

enfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berat topcu
şuan bunları yazarken şanslıyım mesela yok ama bir kaç saat sonra tekrar başlıcak sonra tekrar geçicek.

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kerim saman
Alt panelde montaj hatası var sanki. Temas halinde görüntü vs değişiyor ama ışık sızması çok fazla alt taraftan.

iş için macbook yanına bazı programları kullanmak için hızlıca aldım o yüzden herhangi bir beklentim yoktu aslında.

Fotodaki bazen ışık sızması oluyor bazen eğer şanslıysam olmuyor random bi şekilde oluyor ya da olmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Siyah arka planda deneyin daha çok belli olur.

enfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berat topcu
evet evet siyahta da belli oluyor. bence de montaj hatası var. ama bunun için değişimle mi uğraşmak mantıklı garantiyle mi ona karar kılamadım. cihaz dediğim gibi 4k zamlandı.

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kerim saman
evet evet siyahta da belli oluyor. bence de montaj hatası var. ama bunun için değişimle mi uğraşmak mantıklı garantiyle mi ona karar kılamadım. cihaz dediğim gibi 4k zamlandı.
Satıcıya bağlı sanki. Ben de laptop almıştım geçenlerde ölü piksel çıktı, değişime yolladım. İade aldılar direkt muhtemelen zam geldi diye.

enfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berat topcu
kanka o durum bendede oluyor yani laptop kenarlarına bastırınca olması normal diye düşünüyorum için rahat değilse değişim iste cihaz güzel
evet öyle olması normal olabilir ama şuan mesela bunları yazdığım sırada cihazın ekranında herhangi bir sıkıntı yok ama yüksek ihtimalle bi saate tekrar başlayacak ben dokununca düzelecek bırakınca bozulacak sonra aradan 1-2 tekrar geçince normale dönecek.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
can
bence garantiye gönder sende şıksızmasından şelale olmuş üstü örtülecek bir şey değil

enfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berat topcu
Satıcıya bağlı sanki. Ben de laptop almıştım geçenlerde ölü piksel çıktı, değişime yolladım. İade aldılar direkt muhtemelen zam geldi diye.
heh ben de ondan korkuyorum satıcı hepsiburada bu olayı yapar mı bilmem.

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kerim saman
12450h 4060 olan modeli ben de sipariş vereceğim birazdan. Bu fiyata alternatif bulamadım 33k iyi geldi. @Meter90ss hocam ne diyosun.

TİTAN.

80+ Platinum
evet öyle olması normal olabilir ama şuan mesela bunları yazdığım sırada cihazın ekranında herhangi bir sıkıntı yok ama yüksek ihtimalle bi saate tekrar başlayacak ben dokununca düzelecek bırakınca bozulacak sonra aradan 1-2 tekrar geçince normale dönecek.
o zaman değişim yapman daha sağlıklı olur kanka

enfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
berat topcu
o zaman değişim yapman daha sağlıklı olur kanka
yok ya garantiye yollucam sanırım, çünkü şöyle bi olay var hem değişim için gönderdim cihazı orada personel açıcak bakıcak cihazı sağ solu belli olmadığı için personel inceleyeceği sırada ekran normal çalışmaya devam edebilir kestiremiyoruz ki. bu sefer tekrar gelicek cihaz elime ben de o kadar cihazı sıfırladığımla kalıcam. bir de başka bir seçenek var direkt iade olarak kabul edilip aradaki 4k yı isteme ihtimalleri var. bu iki olasılık rahatsız edici.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,896
Üyeler
165,088
Son üye
emirosmanoglu
Top Bottom