Neler Yeni

Lenovo LOQ ekran ışık sızması sorunu.

enfy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
berat topcu
2 hafta önce bilgisayarı aldım herhangi bir sorunu yok gibiydi ışık sızması açısından ama son 3 gündür alttan ışık sızıyor parça parça görebiliyorsun ama şöyle bir olayı var eğer ışık sızarken ekranın alt çerçevesinin ortasına bastırırsan bu sızma geçiyor ve ekranın parlaklığı artıyor yani bilgisayar normale dönüyor bırakınca tekrar sızma devam ediyor ve ekran parlaklığı azalıyor. Şimdi, iade süresi dolmadan iade işlemlerini başlattım yeni cihaz istiyorum talebi olarak gönderdim ama bu değişim işi kabul edilir mi para iadesi mi olur para iadesi işime gelmez bilgisayar 2.5k zamlandı aldığımdan beri veya hiç uğraşmayıp bilgisayarı garantiye yollayıp yaptırsam mı siz olsanız ne yapardınız?

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
12450h 4060 olan modeli ben de sipariş vereceğim birazdan. Bu fiyata alternatif bulamadım 33k iyi geldi. @Meter90ss hocam ne diyosun.
alınır. en ucuz alternatifi +4k
trendyolda veya hbde 7840hs rtx 4060 lenovolarda var performans daha iyi ama 3-4k + bütçe.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Montajda problem var gibi çünkü bastırınca belli biryer beyaz olur gerisi aynı şekil kalır ama sizde renk parlaklığı direkt artıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,433
Üyeler
161,288
Son üye
hasanoğlu
Top Bottom