tblank0
80+
Uzun araştırmalar sonucu bu laptobu aldım.
Doğru seçim mi? Yorumlarınız nedir
16gb versiyonunu kullanıyorum memnunum. Yinede masaüstü kadar performanslı beklememeni öneririm. 6 ay oldu alalı Rustta 120fps veriyor şuan.Uzun araştırmalar sonucu bu laptobu aldım.
İ5 12400f - Rtx 4060 konfirasyonlu masaüstüm var. Masaüstünde uzun saatler oturmak yorduğu için laptop aldım. Pek oyun oynamam, gündelik islerde yetsin yeter.16gb versiyonunu kullanıyorum memnunum. Yinede masaüstü kadar performanslı beklememeni öneririm. 6 ay oldu alalı Rustta 120fps veriyor şuan.
Bu amaçla aldıysanız hayli hayli yeter hocam bendede bu laptop var ben 16gb ram 512ssd taktım canavar gibi laptop çok hoşuma gidiyor.Tek sorun malzeme kalitesi çokta kaliteli değil gibi ona dikkat et yeter.Onun dışında 4050 laptoplar arasında orta-iyi ortaya daha yakın bir seviyede benceİ5 12400f - Rtx 4060 konfirasyonlu masaüstüm var. Masaüstünde uzun saatler oturmak yorduğu için laptop aldım. Pek oyun oynamam, gündelik islerde yetsin yeter.
O zaman rahatça işinizi görür. İşlemcisi eski bilgisayarınızdan daha iyi günlük islerde daha rahat edersiniz.İ5 12400f - Rtx 4060 konfirasyonlu masaüstüm var. Masaüstünde uzun saatler oturmak yorduğu için laptop aldım. Pek oyun oynamam, gündelik islerde yetsin yeter.
Max bütçen ne kadarUzun araştırmalar sonucu bu laptobu aldım.