hocam yanlış anlama ama madem render alacaksın ve şarjda tam performans istiyorsun o zaman o paraya çok güzel m2 macbooklar var pozitif teknolojide satılıyor. hem ayrıca oyuncu laptopları her zaman batarya açısından yavaş olacaktır sen gidip en kral segment omen de alsan şarjı kaba örnek verelim omenin 1 saat gidiyorsa loq'da bu sorun olduğunda yarım saat gidecek yani yarım saatlik en en en fazla %50'lik bir kayıp olacaktır ki zaten şarjları çok az gidiyor oyuncu laptoplarının o yüzden LOQ al geç derim ben. adamların 240Watt koymaması çok sorun değil kendinde sonradan 240 watt bir adaptör temin edebilirsin lenovodan veya güç başlığı üretici kaliteli bir markadan. o yüzden çok takma kafaya oyuncu laptopu alacaksan şuanki şartlara göre en baştaki attığın 30 binliraya düşen LOQ'u hemen hemen kap derim cidden çok uygun fiyatı düşünme bile derim ama diyorsan ki ben oyun oynamayacağım şarjım çok gitsin ve şarjda full performans render alayım diyorsan da dediğim gibi aşağıdaki linkteki macbook'u alacaksın.
(ÖĞRENCİ İNDİRİMLİ MACBOOK M2 15.3 İNÇLER 37K'Ya düşmüş dediğim gibi macbook düşüncen varsa hemen hemen yapış derim sen öğrenci değilsen çevrenden birinin üni okuyan birinin öğrenci belgesini pdf olarak satın alırken yükle 37k'ya al.)
LİNK
Ha ama ille de oyuncu laptop'u ise yukarıda bahsettiğim şartları göz önünde bulundur. şarj sorunu sana her zaman problem yaratmaz yanında adaptörle gezer çözersin sorunu
ha adaptör taşıyamıyor musun dediğim gibi bahsettiğin sorunu sende yaşarsan ortalama üst veya alt veya herhangi bir segment oyuncu laptopunun verdiği şarj ömrünün %50'sini verir o da en en en kötü ihtimalde yani
ki dediğim gibi tekrardan oyuncu laptopları zaten çok fazla şarj dayandıramıyor maalesef. umarım yardımcı olmuştur yılbaşı yakın ne alacaksan hemen al hemen karar ver çok düşünme deli olursun. dünya malı dünyada kalır hem nasıl olsa.
(Bu arada bende yazılım okuyorum 3. sınıfım 2 defa macbook alıp değiştim alışamadım full apple ekosistemim olmasına rağmen saatinden kulaklığından 15 pro max'ine kadar ama ona rağmen windowsu çok aradım oyunları çok aradım o yüzden 2 defa değişip 2 defa hata yapmama rağmen geri oyuncu laptopuna döndüm) bunu da dip not olarak düşeyim. yarın birgün iş başı yaptığımda en kral macbook'u + evime de beyaz bir oyuncu kasası dizme hayalim var Allah büyük