Neler Yeni

LENOVO N3000 N500 İŞLEMCİ YUKSELTME

HunterEye

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mehmet köroğlu
öncelikle merhabalar lenovo n500 kodlu laptopum var ben buna bir ssd ram ve işlemci yukseltmesi yapmak istiyorum ama işlemci konusunda kafam cok karisik bu makine pembe socket olan ppga478 pga 478 işlemciler bu bilgisayar uymaz galiba sizden işlemci önerisi bekliyorum ve laptopa takıla bilecek en yüksek ram 4 gb ama kac mhz olmali yada max kaç mhz destekler onuda cevaplarsaniz cok sevinirim

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    171.5 KB · Hit: 45
  • qqq.png
    qqq.png
    20 KB · Hit: 44

TİTAN.

80+ Platinum
Kısmen Yanlış Bilgilendirme: Özellikle Eski Cihazların İşlemcileri Değiştirilebilir.
öncelikle merhabalar lenovo n500 kodlu laptopum var ben buna bir ssd ram ve işlemci yukseltmesi yapmak istiyorum ama işlemci konusunda kafam cok karisik bu makine pembe socket olan ppga478 pga 478 işlemciler bu bilgisayar uymaz galiba sizden işlemci önerisi bekliyorum ve laptopa takıla bilecek en yüksek ram 4 gb ama kac mhz olmali yada max kaç mhz destekler onuda cevaplarsaniz cok sevinirim
laptoplarda işlemci yükseltmesi yapılamıyor
ama ram ve ssd güncellemesi yapılabilir
Keşke raporlamadan önce uyarsaydınız

Son düzenleme:

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,331
İsim
Semih Boran
Bu listeden bakabilirsiniz uygun işlemcilere. Core 2 duolardan birini alıp takabilirsiniz mesela.
Bu uygun mesela:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,262
Üyeler
169,698
Son üye
Farid
Top Bottom