Neler Yeni

lenovo R25i-30 Standby mode hatası

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Selim
monitörü sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum. Şimdi bilgisayarı açarken lenovo monitörde Standby mode diye bir yazı çıkıyor ve görüntü gelmiyor. Bilgisayarda takılı olan eski monitörüm Aoc E2043FS'de ise böyle bir sorun yok. Bu Standby mode hatası nedir, nasıl düzeltirim. Monitörün uyku moduna alması tarzı birşeymiş galiba ama anlayamadım, yardımcı olabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan da rengarenk şekilde renkler değişerek ekranda bu yazı dolaşmakta
1700921440534.jpeg1700921444792.jpeg1700921448007.jpeg

1700921591184.jpeg

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,675
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Tuşlarla uğraşırken muhtemelen debug menüyü açmışsın sen. O soldaki mesajlar falan ona işaret. Prizden komple çekip biraz bekleyip tekrar taktın mı?

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Selim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tuşlarla uğraşırken muhtemelen debug menüyü açmışsın sen. O soldaki mesajlar falan ona işaret. Prizden komple çekip biraz bekleyip tekrar taktın mı?
Evet prizden çıkar tak yaptım. Ama dediğin gibi beklemeyi yapmadım. Şimdi çıkartıp bir 5 dakika bekleyeyim.
Tuşlarla da oynamadım, bilgisayar kapalıydı içerde film izliyordum, geldim bilgisayarı açtım ve bu sorun.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,675
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Evet prizden çıkar tak yaptım. Ama dediğin gibi beklemeyi yapmadım. Şimdi çıkartıp bir 5 dakika bekleyeyim.
Tuşlarla da oynamadım, bilgisayar kapalıydı içerde film izliyordum, geldim bilgisayarı açtım ve bu sorun.
Normalde bazı ilginç menü kombinasyonlarıyla açılır bu tarz yerler. Uğraşsan açamazsın öyle diyeyim.

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Selim
Normalde bazı ilginç menü kombinasyonlarıyla açılır bu tarz yerler. Uğraşsan açamazsın öyle diyeyim.
İlginç menu kombinasyonu yaptığımı hiç sanmıyorum, yaptığım tek şey şuana kadar oc açmak, renk ayarını soğuk yapmak vs

Şimdi monitörü taktım ve yine aynı sonuç.

Son düzenleme:

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Selim
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Şuan da problem çözüldü fakat nasıl çözüldüğü hakkında gram fikrim yok çok değişik olaylar yaşadım şu 10 dakika içerisinde onları anlatsam uzun sürer baya neyse ben böyle işin a* :)

bado jr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Bahadır Ayhan
Şuan da problem çözüldü fakat nasıl çözüldüğü hakkında gram fikrim yok çok değişik olaylar yaşadım şu 10 dakika içerisinde onları anlatsam uzun sürer baya neyse ben böyle işin a* :)
Hocam nasıl düzelttin bahseder misin bendede aynı sorun var

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Selim
Hocam nasıl düzelttin bahseder misin bendede aynı sorun var
Hocam ben şöyle bir şey fark ettim.
AMD ekran kartı ve iki ekran için anlatacağım.
lenovo ekranı Standby Mode yazdığında ikinci monitöre geliyoruz, masaüstüne sağ tıklıyoruz.
Buradaki hızlı kuruluma tıklıyoruz açılıyor sonradan da kapatıyoruz. Ne alaka bilmiyorum ama bende böyle düzeldi standby mode hatası bir kere. En son olduğundan beri tekrar olmadı olursa denerim kesin çözüm mü bu :D
1701433932443.png

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Aynı hatayı alıyorum. Monitör aynı model. Ekran kartım 4070 nvidia. Çözüm nedir? Mağdur oldum sabah sabah.

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Selim
Aynı hatayı alıyorum. Monitör aynı model. Ekran kartım 4070 nvidia. Çözüm nedir? Mağdur oldum sabah sabah.
Çok fazla kişiyi mağdur etti gibi duruyor bu hata. Çözüm olursa bana da ilet

Top Bottom