Neler Yeni

Lenovo teknik servis bir tuş için 800 tl fatura çıkardı

Bundan yaklaşık 1 ay önce almış olduğum Lenovo İdeapad Gaming 3 laptop'umun bir tuşu kırıldı ve teknik servise yolladık. Birkaç gün sonra bize fatura yolladılar ve fiyat 800 TL. Kasanın hepsini değiştireceklermiş. Bu durum normal midir daha önce yaşayan var mı ?

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Prmy

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Normal değil.
Aliexpress gibi yerlerden kat kat ucuza bulabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi tuş ne şekilde kırık foto atar mısın?

abcd1234

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Servise götürdüğünde tel tuş değiştirmezler. Full takım bir klavye seti alınır ve kırık parça yerine sıfır olan takılır. Klavye setinin fiyatını ve takma ücretini falan düşününce fiyat biraz pahalı ama çok değil.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bundan yaklaşık 1 ay önce almış olduğum Lenovo İdeapad Gaming 3 laptop'umun bir tuşu kırıldı ve teknik servise yolladık. Birkaç gün sonra bize fatura yolladılar ve fiyat 800 TL. Kasanın hepsini değiştireceklermiş. Bu durum normal midir daha önce yaşayan var mı ?
Öyle knk 1 adet tuş almazlar full set alırlar onu takarlar direk fazla değil yani hele lenovo gibi teknik servisi kazık olan bi marka için hiç değil.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
yunus emre
be olsam ağar masada kullanıyorsam onun yerine bir tane klavye mouse alıp birde soğutucu mis

Techno08

80+ Gold
R tuşu kırık. Ben kırmış olabilirim ama hiç farketmedim kırdığım anda sonradan farkettim.

Bence normal değil. Benim arkadaşım 4 senedir monster kullanıyor ve 5 ay önce falan birkaç tuşu bozuk diye gönderdi bedava yapmışlar. Klavyeyi falan da komple değiştirmemişler yani garip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Kaya
oonun yerine bir güzel klavye al miss

Top Bottom