Doktor neden size lens versin ki optikçiye gidip paranızla satın alacaksınızben birazdan göz doktoruna gitcem ama dotor bana hep 1 sonaki gellişinde lens vercem falan veriyor doktora ne dersem verir futbol oynarken gözlük düşüyo gibi bahaneler
lens ve gözlük için reçete iste ikisinide alcam deben birazdan göz doktoruna gitcem ama dotor bana hep 1 sonaki gellişinde lens vercem falan veriyor doktora ne dersem verir futbol oynarken gözlük düşüyo gibi bahaneler
Gözünüzün derecesini öğrenmeniz yeterlihocam reçetesiz alınmıyo
Gözünüzün derecesini öğrenmeniz yeterli
inşallah doktor verir hocam çünkü gözlük çok kötülens ve gözlük için reçete iste ikisinide alcam de
hayır hocam reçetede önemli umarım alcamGözünüzün derecesini öğrenmeniz yeterli
İstedikten sonra neden vermesin doktor buna neden karşı çıksın sonuçta parasını siz vereceksiniz lens veya gözlük seçmek tamamen sizin tercihinizinşallah doktor verir hocam çünkü gözlük çok kötü
ama göz çapımı nasıl ölçtürcemBen reçetesiz netten sipariş veriyorum 2 yıldır. Optikten aynı marka aldığım lens çifti 250₺ iken nette 130₺ kadardı en son aldığımda kargo dahil fiyatı
siz hangi siteden alıyprsunuz atabilir misinizBen reçetesiz netten sipariş veriyorum 2 yıldır. Optikten aynı marka aldığım lens çifti 250₺ iken nette 130₺ kadardı en son aldığımda kargo dahil fiyatı
lensmarket.com - bir kez muayeneye gidip ölçtürmüştüm standart oluyor genellikleama göz çapımı nasıl ölçtürcem
Mesaj otomatik birleştirildi:
siz hangi siteden alıyprsunuz atabilir misiniz
aslında ikisinide alıcam diyip sadece lens almak daha mantıklıinşallah doktor verir hocam çünkü gözlük çok kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır hocam reçetede önemli umarım alcam