neyse o zaman sadece AK680 e switch takıp sökebilirim o zaman, peki hocam AK680'e kesin uyacak switch hangisi onu alayım bende yani hocam büyük ihtimalle diyor ama ta çinden geliyor ,iade ile falan uğraşmak istemiyorum olmazsa , kesin olan bi switch alayım.Hayır yok maalesef
Uyup uymama mantığı çok basit; klavyede 5pin switch soketi varsa hepsine uyumlu. Eğer 3pin varsa 5pin switchlerin ayaklarını kırıp takabiliyorsun. Bu 3pin olduğu için sıkıntı olcağını sanmıyorum. Çok nadir bazı boardlarda switch yerlerine oturmayan switchler oluyor ama uyacağını düşünüyorum çok büyük olasılıkla.
Hotswap soketi tanımadan bunu bilemezsin ama dediğim gibi bu sorun nadir yaşanıyor.neyse o zaman sadece AK680 e switch takıp sökebilirim o zaman, peki hocam AK680'e kesin uyacak switch hangisi onu alayım bende yani hocam büyük ihtimalle diyor ama ta çinden geliyor ,iade ile falan uğraşmak istemiyorum olmazsa , kesin olan bi switch alayım.
videoda yalnızca keycapsleri değiştirdiğinde oluşan ses farkı bayağı çok gibi görünüyor. Cherry profil ve xda profil arasında ses farkı oluyormu böyle, yoksa biryeri mi kaçırıyorum.70tanesi 395,90 tanesi 501e geliyor. %60-65-68 klavyeler için 70tane, 75 için 90tane alabilirsiniz. Sesi mükemmel fp switchlerden, akko cream yellow ayarında ve prelubed geliyor. Aşağıya ses testini bırakıyorum;
Aliexp yeni hesap açıp ilk sipariş indirimi ile alın.
![]()
LEOBOG GrayWood V4 anahtarı doÄrusal POM HIFI anahtarları için özel mekanik klavye kiti 5Pin ile iÅık kılavuzu sütun DIY GMK67 - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Keycaps sesi ciddi anlamda değiştirir evet.videoda yalnızca keycapsleri değiştirdiğinde oluşan ses farkı bayağı çok gibi görünüyor. Cherry profil ve xda profil arasında ses farkı oluyormu böyle, yoksa biryeri mi kaçırıyorum.
Abi bir şey soracağım . 1000 1200 tl butcem var ne almamı önerirsin mekanik klavye. Çöl arada kaldımTam bütçe nedir?
Orijinal leobog graywood zatendayı bunu almayın yani butçesı olan adamlara soyluyorum 1000-1500tl lık klavyelere alanlar rk61 mızar gibi onlara bışey demıyorum da 3k üstü klavyesı olanlar 200-300 daha versın orjınalını alsın
Orjinalinin linki var mı?dayı bunu almayın yani butçesı olan adamlara soyluyorum 1000-1500tl lık klavyelere alanlar rk61 mızar gibi onlara bışey demıyorum da 3k üstü klavyesı olanlar 200-300 daha versın orjınalını alsın