🔥İndirim 🔥🔥 LEOBOG GRAYWOOD V4 LINEAR 90X SWITCH 501TL 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,540
Ben bir şey söyleyemiyorum artık :)

Yemin etti çoluğun çoçuğun rızkını buraya yatırtacak hepimize
Birlikte batalım dedim, kötü mü ettim :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya sorma nerden gördüm de bi konusuna girdim :kekw:
1705569181290.png

Ys830 için alabilirim güzel duruyor

70tanesi 395,90 tanesi 501e geliyor. %60-65-68 klavyeler için 70tane, 75 için 90tane alabilirsiniz. Sesi mükemmel fp switchlerden, akko cream yellow ayarında ve prelubed geliyor. Aşağıya ses testini bırakıyorum;
Aliexp yeni hesap açıp ilk sipariş indirimi ile alın.

hocam bunların pinlerinin klavyeye uyup uymayacağı mevzusunu çözemedim bi, AK680 aldık(daha kargoya verilmedi benimki kafayı yicem) mesela ona uyar mı ikisinin de fotosuna baktığımda pin yerleri farklı gibi ,nasıl anlayacağım ben bu switchlerin olup olmayacağını?

hocam bunların pinlerinin klavyeye uyup uymayacağı mevzusunu çözemedim bi, AK680 aldık(daha kargoya verilmedi benimki kafayı yicem) mesela ona uyar mı ikisinin de fotosuna baktığımda pin yerleri farklı gibi ,nasıl anlayacağım ben bu switchlerin olup olmayacağını?
Uyup uymama mantığı çok basit; klavyede 5pin switch soketi varsa hepsine uyumlu. Eğer 3pin varsa 5pin switchlerin ayaklarını kırıp takabiliyorsun. Bu 3pin olduğu için sıkıntı olcağını sanmıyorum. Çok nadir bazı boardlarda switch yerlerine oturmayan switchler oluyor ama uyacağını düşünüyorum çok büyük olasılıkla.

Uyup uymama mantığı çok basit; klavyede 5pin switch soketi varsa hepsine uyumlu. Eğer 3pin varsa 5pin switchlerin ayaklarını kırıp takabiliyorsun. Bu 3pin olduğu için sıkıntı olcağını sanmıyorum. Çok nadir bazı boardlarda switch yerlerine oturmayan switchler oluyor ama uyacağını düşünüyorum çok büyük olasılıkla.
Hocam peki Gamepower Suki 104 Tuş da hotswapple var mı acaba bir bilginiz var mı?

Geri